(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Kultura 26.05.2019.
Stara Pazova
ZAVRŠEN 56. FESTIVAL AMATERSKIH POZORIŠNIH DRUŠTAVA VOJVODINE: "Gospođica Julija" najbolja predstava

Predstava "Gospođica julija" Augusta Strindberga, Kulturnog centra iz Kule, najbolja je amaterska predstava u Vojvodini, a reditelj ove predstave Fuad Tabudžić poneo je diplomu za najbolju režiju.

Pored ove, prema oceni stručnog žirija 56.Festivala amaterskih pozorišnih društava Vojvodine, na republičkom festivalu u Kuli, vojvođansku produkciju prezentovaće i drugo i trećeplasirane predstave - "Slučajna smrt jednog anarhiste" Darija Foa, pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke i predstava "Bal vampira" Amaterskog pozorišta "Branislav Nušić" iz Šida . Osam festivalskih večeri predstave je ocenjivala i publika, koja je najvišu ocenu dala predstavi "Sve o ženema" Mira Gavrana u izvođenju AP "Mirko Tatalović - Ćira" iz Nove Pazove.

Publika je svako veče u velikom broju dolazila na predstave bez obzira na nepovoljne vremenske uslove, što je dokaz da je dobro što se ovaj festival vratio u Staru Pazovu nakon godinu dana pauze.