(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Sport 27.05.2019.
Stara Pazova
Odbojkašice staropazovačke Gimnazije po treći put prvakinje države

Učenice staropazvačke Gimnazije „Branko Radičević“ po treći put postale su prvakinje države u školskoj odbojci. One su izborile zlato na Republičkom takmičenju u Sportskom kampu „Karataš“ u Kladovu koje se održalo od 23. do 25. maja.

Najpre su pobedile Kladovo i Smederevo, da bi se pobedom nad ekipom iz Novog Sada u polufinalu izborile za finale i savladavši još jednu školu iz Novog Sada pobedom u svim utakmicama maskimalnim rezultatom stale na tron. Učenice Vasić Jelenu, Đokić Veroniku, Lihtler Ivanu, Puškarić Mateu, Milanović Irinu, Puškarov Ester, Đekić Saru, Medved Milicu, Savić Vanju, Tica Branku, Simeunović Teodoru i Tanasković Nataliju predvodio je profesor fizičkog vaspitanja Miroslav Marković.