(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Politika 28.05.2019.
Stara Pazova
Lokalni odbornici dali saglasnost na rebalans budžeta

Sve tačke dnevnog reda usvojene su većinom glasova odbornika Skupštine opštine Stara Pazova na 40. sednici koja je održana danas u velikoj sali Bele zgrade. Lokalni odbornici dali su saglasnost na Odluku o rebalansu budžeta opštine za 2019. godinu, a usvojene su izmene i dopune programa poslovanja sa finansijskim planovima JKP „Vodovod i kanalizacija“ i JP „Toplana“.

Usvojeni su i izveštaji o poslovanju mesnih zajednica Krnješevci i Stari Banovci, kao i staropazovačkog Centra za kulturu, Crvenog krsta i Turističke organizacije za prošlu godinu. Odbornici su razmatrali i Analizu zdravstvenog stanja stanovništva za prošlu godinu, a dali su saglasnost i na predlog Rešenja o obrazovanju Saveta za zdravlje.

Za direktora JKP „Čistoća“ ponovo je izabran Jovica Gagrica, dok će funkciju vršioca dužnosti Javno – urbanističkog preduzeća „Urbanizam“u narednih godinu dana vršiti Milica Jelenić, diplomirani inženjer arhitekture iz Starih Banovaca umesto dosadašnjeg direktora Darka Isailovića.