(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Ekonomija 29.05.2019.
Stara Pazova
Opština i ove godine izdvojila 5 miliona dinara za male preduzetnike

Opština Stara Pazova raspisala je Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za podsticaj razvoja preduzetništva, mikro i malih pravnih lica. Za ovu namenu iz lokalnog budžeta izdvojeno je 5 miliona dinara, a bespovratna sredstva se dodeljuju privrednim subjektima u jednokratnom iznosu od 50 hiljada dinara.

Sredstva se dodeljuju za nabavku nove ili polovne opreme ili mašina, delova mašina ili specijalizovanih alata i repro materijala i sirovina.

Među važnijim uslovima za ostvarivanje prava na ovu vrstu podsticaja jesu da je sedište firme i obavljanje delatnosti na teritoriji ove opštine i da firma posluje najmanje godinu dana.

Prioritet pri dodeli ovih sredstava imaće privredni subjekti koji po prvi put konkurišu.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na Zvaničnom sajtu opštine Stara Pazova u odeljku Javni pozivi i konkursi.