(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Sport 29.05.2019.
Stara Pazova
Odbojkašice "Jedinstva" i "Omladinca" na prijemu kod predsednika opštine

Povodom uspeha koje su odbojkašice Jedinstva i Omladinca ostvarile u prethodnoj takmičarskoj sezoni, predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, primio ih je u zgradi opštine i tom prilikom uručio prigodne poklone.

Odbojkašice Jedinstva vicešampionke su Srbije, a juniorke Omladinca prvaci Srbije u svojoj konkurenciji što je bio povod za organizovanje svečanog prijema u zgradi opštine. Predsednik opštine, Đorđe Radinović, podsetio je na sve dosadašnje uspehe devojaka i uručio im prigodne poklone.

Predsednik odbojkaškog kluba "Jedinstvo", Bogdan Mamuzić, posebno se zahvalio odbojkašicama na uspesima koje ostvaruju kako u klubu, tako i u školskim takmičenjima.

Odbojkašice su složne u tome da im ovakvi znaci pažnje daju podstrek da ostvaruju još bolje rezultate i izvojevaju nove pobede u narednom periodu.

Opštinska uprava prepoznaje značaj ovakvih uspeha i nastoji da i dalje ulaže u sport kako bi klubovi bili još uspešnij. S tim ciljem u toku je izgradnja hale u Starim Banovcima, a ove godine u planu je izgradnja školske hale u Novoj Pazovi, kao i u Staroj početkom sledeće godine.