(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Život 29.05.2019.
Stara Pazova
Dvodnevna obuka staropazovačkog Crvenog krsta o prevenciji zavisnosti od interneta

U staropazovačkom Crvenom krstu održava se dvodnevna obuka na temu prevenciju zavisnosti od interneta u okviru projekta “Odaberi mudro – odmeri pametno” koji finansira opština Stara Pazova. Obuka je namanjena za saradničke timove iz vrtića, osnovnih i srednjih škola, Kancelarije za mlade, Doma zdravlja i Centra za socijalni rad.

Kako bi deca mudro odabrala sadržaje na internetu i pametno koristila informaciono – komunikacione tehnologije, staropazovački Crveni krst edukuje prosvetne radnike u vrtićima, osnovnim i srednjim školama koji neretko primećuju da deca sve više provode vreme koristeći internet. Važnu ulogu u prepoznavanju prvih simptoma koji ukazuju da baš vaše dete provodi mnogo vremena na internetu imaju i zdravstveni radnici.

“Fenomen zavisnosti od interneta u kontekstu potreba i motivisanje na promenu navika u upotrebi interneta” naziv je dvodnevne obuke koja se održava u Staroj Pazovi. Obuku za saradničke timove sprovodi staropazovački Crveni krst pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.