(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Info 31.05.2019.
Stara Pazova
Poslodavci, zaposlite teže zapošljiva lica iz staropazovačke opštine!

Poslodavci koji zaposle nezaposlena lica iz kategorije teži zapošljivih sa teritorije opštine Stara Pazova mogu ostvariti pravo na subvenciju od 150.000 dinara po licu ili 180.000 dinara ukoliko zaposle osobe sa invaliditetom, radno sposobne korisnike novčane socijalne pomoći, mlade u domskom smeštaju, hraniteljskim i starateljskim porodicama i žrtve porodičnog nasilja.

Pored ovih, u kategoriju teže zapošljivih spadaju i mladi do 30 godina starosti, bez ili sa niskim kvalifikacijama, stariji od 50 godina, Romi, viškovi zaposlenih i dugoročno nezaposlenih.

Radni odnos se zasniva na neodređeno vreme s osmočasovnim radnim vremenom. Poziv je otvoren do 29. novembra. Programa sprovode Nacionalna služba za zapošljavanje i opština Stara Pazova, a detaljnije informacije mogu se pronaći na Zvaničnom sajtu opštine u odeljku Javni pozivi i konkursi.