(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Info 31.05.2019.
Nova Pazova
Opština u saradnji sa Pokrajinom investira u izgradnju kišne kanalizacije i zamenu azbestnih cevi u delovima N. Pazove

Izgradnja fekalne i kišne kanalizacije i zamena azbestnih vodovodnih cevi na kritičnim mestima u Novoj Pazovi biće sufinansirano sredstvima Opštine Stara Pazova i AP Vojvodine. Ugovore vredne blizu 40 miliona dinara danas su u Bečeju potpisali predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i pokrajinski sekreatr za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Dr Vuk Radojević. Preostali veći deo investicije od ukupno 100 miliona dinara obezbeđeno je iz budžeta Opštine Stara Pazova.

Sredstva su dobijena na Konkursu o dodeli bespovratnih sredstava za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2019. godini, gde je pored Stare Pazove još 33 lokalnih samouprava dobilo sredstva za ove namene.

Potpisivanjem ugovora Opština Stara Pazova nastavlja sa dobrom praksom kombinovanog sufinansiranja kapitalnih projekata, kako bi budžetom obuhvatila što veći broj mesta i stanovnika.