(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni
Kultura 03.06.2019.
Stara Pazova
Sinoć završena manifestacija "Srem u srcu" u Novim Banovcima

Prvog junskog vikenda pored restorana "Priča" u Novim Banovcima održana je manifestacija "Srem u srcu". Nastupili su brojna kulturno umetnička društva i pevačke grupe, a počasni gost bio je KUD "Kopaonik" iz opštine Leposavić. Drugog dana posetioce je zabavljao Milan Topalović Topalko.

Manifestacija se održava četvrtu godinu za redom u organizaciji Udruženja građana „Eko ban“, a pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova i Mesne zajednice Novi Banovci.

Sremačke kulinarske đakonije, bogati vezovi i raznovrsne rukotvorine na ovoj četvrtoj po redu manifestaciji nisu izostali ni ove godine iako je kiša dala sve od sebe da pokvari raspoloženje posetilaca, učesnika i izlagača.

Ove godine u srcu Srema kao specijalni gosti bili su predstavnici opštine Leposavić sa Kosova i Metohije zajedno sa KUD- om "Kopaonik" a Zoran Todić, predsednik opštine Leposavić i Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova su se složili da je svaka pomoć opštine Stara Pazova našem narodu na Kosovu i Metohiji dragocena i da se mladi iz naše južne pokrajine uvek lepo osećaju u gostima u Sremu.

Ove godine u programu je učestvovalo 22 udruženja iz regiona sa preko 300 učesnika u programu, a zvezda večeri bio je estradni pevač Milan Topalović Topalko drugog dana manifestacije.