(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Život 04.06.2019.
Stara Pazova
Lokalna samouprava finansira rad Savetovališta za brak i porodicu u staropazovačkom CSR

Savetovanje i psihoterapija za pojedinca, bračni par, roditelje i decu ili čitavu porodicu i socio – edukativni rad sa grupama pojedinaca, budućih i sadašnjih supružnika i roditelja i adolescenata osnovni je zadatak rada Savetovališta za brak i porodicu koje besplatno funkcioniše pri staropazovačkom Centru za socijalni rad.

Više od deset hiljada sada već bivših parnera stavilo je tokom prošle godine tačku na svoj brak, a samo tokom prva dva meseca ove razvedeno je skoro 2.000 brakova. Oni će neretko reći “bolje dobar razvod, nego loš brak“.

U staropazovačkom Centru za socijalni rad potpuno besplatno skoro tri decenije radi Savetovalište za brak i porodicu s ciljem da se unapredi mentalno zdravlje i kvalitet života. U proseku godinje ovaj vid podrške iskoristi oko 70 porodica.

Korisnica usluga dva puta nedeljno dobijaju podršku i usmerenje kako da se uspešno imenuju i reše ljudske brige i patnja i kako da se stvori više onoga što svi želimo u svom životu: blagostanje, zdravi odnosi i povećana produktivnost na radu. Uslugu sa 2,5 miliona dinara finansira opština Stara Pazova.