(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Život 04.06.2019.
Stara Pazova
Lokalna samouprava finansira rad Savetovališta za brak i porodicu u staropazovačkom CSR

Savetovanje i psihoterapija za pojedinca, bračni par, roditelje i decu ili čitavu porodicu i socio – edukativni rad sa grupama pojedinaca, budućih i sadašnjih supružnika i roditelja i adolescenata osnovni je zadatak rada Savetovališta za brak i porodicu koje besplatno funkcioniše pri staropazovačkom Centru za socijalni rad.

Više od deset hiljada sada već bivših parnera stavilo je tokom prošle godine tačku na svoj brak, a samo tokom prva dva meseca ove razvedeno je skoro 2.000 brakova. Oni će neretko reći “bolje dobar razvod, nego loš brak“.

U staropazovačkom Centru za socijalni rad potpuno besplatno skoro tri decenije radi Savetovalište za brak i porodicu s ciljem da se unapredi mentalno zdravlje i kvalitet života. U proseku godinje ovaj vid podrške iskoristi oko 70 porodica.

Korisnica usluga dva puta nedeljno dobijaju podršku i usmerenje kako da se uspešno imenuju i reše ljudske brige i patnja i kako da se stvori više onoga što svi želimo u svom životu: blagostanje, zdravi odnosi i povećana produktivnost na radu. Uslugu sa 2,5 miliona dinara finansira opština Stara Pazova.