(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 10.06.2019.
Stara Pazova
Staropazovčanin Miloš Momčilović treći u Srbiji na takmičenju iz srpskog jezika

Sa trećeg učešća u Tršiću, na republičkom takmičenje iz srpskog jezika i jezičke kulture Miloš Momčilović iz Stare Pazove, učenik II–c odeljenja gimnazije Branko Radičević, vratio sa kao trećeplasirani u kategoriji učenika drugog razreda srednjoškolaca.

Još kao osnovac, osvajao je nagrade na brojnim takmičenjima i kao odličan poznavalac svog maternjeg jezika u Tršiću se takmičio već dva puta. Kaže da je ovaj treći put bio taličan za njega. Na takmičenju se tražilo sveobuhvatno znanje, kako iz osnovne, tako i iz prve i druge godine srednje škole.

Intenzivne pripreme su počele još početkom drugog polugodišta, sa profesorkom u školi, ali je i kod kuće radio, koristeći čak i zbirke i gramatike za fakultet.

Od maksimalnih 20, osvojio je 18 tako da su nijanse u pitanu, i kaže da se u budućnosti nada još boljim rezultatima.