(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Info 11.06.2019.
Nova Pazova
Policija nagradila đake iz Stare i Nove Pazove

Danas su u Skupštini Grada Sremska Mitrovica dodeljene nagrade povodom literarno - likovnog konkursa u okviru projekta "Osnovi bezbednosti dece" koji organizuje Policijska uprava Sremska Mitrovica i Uprava za obrazovanje, kulturu i sport Grada Sremska Mitrovica a u kome su učestvovala deca iz svih škola sa teritorije Srema.

Među nagrađenima su i Tina Mirković, Marija Ljajić i Sofija Per iz škole "Rastko Nemanjić - Sveti Sava", Nova Pazova i Milorad Ninković iz škole "Boško Palkovljević Pinki" i Sara Šeša iz škole Simeon Aranicki iz Stare Pazove.

Nagrade su uručili Željko Sekulović, zamenik načelnika Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici i Svetlana Milovanović, zamenica gradonačelnika Sremske Mitrovice.

Dodeli nagrada na ovom devetom literarno – likovnom konkursu predhodila je izložba nagrađenih radova.