(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.300, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.438 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Info 13.06.2019.
Stara Pazova
NOVI PASOŠI I LIČNE KARTE: U Staroj Pazovi pojačan rad na izdavanju dokumenata

Policijska stanica u Staroj Pazovi pojačala je rad u Odeljenju za upravne poslove zbog povećanog obima posla kada je u pitanju izdavanje novih ili zamena postojećih dokumenata, pre svega ličnih karti i pasoša, vozačkih dozvola ili dokumenata koji se tiču registracije vozila.

Prijem zahteva za izdavanje ličnih karti i pasoša vrši se svakog radnog dana od 7.30 do 14 časova, a podizanje ovih dokumenata je od 14 časova na šalterima 6 i 7. Podnošenje zahteva za izdavanje vozačkih dozvola i podizanje istih vrši se svakog radnog dana od 13 do 15 časova na šalteru broj 1. Registracija vozila se vrši svakog radnog dana od 7.30 do 15.00 časova na šalterima 2 i 3, s tim što je potrebno zakazati istog dana od 7.30 časova.

Zbog povećanog obima posla, nadležni apeluju na građane da budu strpljivi, a ukoliko obim posla bude naknadno povećan radnici zaduženi za ove poslove u policijskoj stanici radiće duže.

Podsetimo, za izradu lične karte ili putnih isprava potrebno je od 7 do 10 dana, dok se vozačke i saobraćajne dozvole izrađuju u proseku za nedelju dana. Građani Stare Pazove u sistemu su Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije koji se odnosi na zakazivanje termina za podnošenje zahteva za lične karte ili pasoše putem interneta.