(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.300, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.438 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Život 14.06.2019.
Stara Pazova
U Staroj Pazovi održano 101. Feinskovo poselo

U Klubu za odrasla i stara lica u Staroj Pazovi održano je 101. Feniksovo poselo u organizaciji Društva za afirmaciju invalida „Feniks“ pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova.

Tema 101. Feniskovog posela bila je saradnja sa društvenom odgovornim kompanijama koje pružaju svesrdnu podršku osobama sa invaliditetom i smetnjama u razvoju u ovom delu Srema. U godini kada staropazovačko Društvo za afirmaciju invalida „Feniks“ obeležava dve i po decenije postojanja, članovi ističu da su uvek nailazili na spremnost lokalnih privrednika da pomognu rad pomenute organizacije.

U jednom od najpoznatijih trgovinskih lanaca u ovom kraju kažu da se uspeh svake kompanije ogleda i u pokazanoj društvenoj odgovornosti, te apeluju i na druge da slede njihov primer, s obzirom da u ovom delu Srema posluje veliki broj kompanija.

Treba napomenuti da se programske aktivnosti ovog društva realizuju zahvaljujući podršci lokalne samouprave, a ovakav vid druženja od izuzetne je važnosti za afirmaciju osoba sa invaliditetom ili smetnjama u razvoju i njihovo ukljućivanje u društvene tokove.