(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Život 14.06.2019.
Stara Pazova
U Staroj Pazovi održano 101. Feinskovo poselo

U Klubu za odrasla i stara lica u Staroj Pazovi održano je 101. Feniksovo poselo u organizaciji Društva za afirmaciju invalida „Feniks“ pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova.

Tema 101. Feniskovog posela bila je saradnja sa društvenom odgovornim kompanijama koje pružaju svesrdnu podršku osobama sa invaliditetom i smetnjama u razvoju u ovom delu Srema. U godini kada staropazovačko Društvo za afirmaciju invalida „Feniks“ obeležava dve i po decenije postojanja, članovi ističu da su uvek nailazili na spremnost lokalnih privrednika da pomognu rad pomenute organizacije.

U jednom od najpoznatijih trgovinskih lanaca u ovom kraju kažu da se uspeh svake kompanije ogleda i u pokazanoj društvenoj odgovornosti, te apeluju i na druge da slede njihov primer, s obzirom da u ovom delu Srema posluje veliki broj kompanija.

Treba napomenuti da se programske aktivnosti ovog društva realizuju zahvaljujući podršci lokalne samouprave, a ovakav vid druženja od izuzetne je važnosti za afirmaciju osoba sa invaliditetom ili smetnjama u razvoju i njihovo ukljućivanje u društvene tokove.