(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 15.06.2019.
Novi Banovci
Večeras vanredno prskanje komaraca u Podunavlju. Pčelari, oprez!

Vanredno prskanje komaraca sa zemlje biće obavljeno u večeras u mestima u Podunavlju. Tretman će se izvršiti u skladu sa meteorološkim uslovima i stanjem na terenu, i biće obuhvaćena naseljena mesta Stari Banovci, Novi Banovci, Surduk i Belegiš.

Vremenske prilike u prethodnom periodu na području čitave zemlje pogodovale su pojavi velikih staništa larvi komaraca, te je i ovaj problem izraženiji nego ranijih godina. Prethodnih par dana je ponovo rađen larvicidni tretman, koji bi trebalo da da očekivane rezultate.
Pojas uz Dunav je lokalitet u kome se nalaze najbrojnija staništa larvi komaraca, te će se ovim vanrednim tretmanom situacija svakako poboljšati na teritoriji čitave opštine Stara Pazova.

Preparati su toksični za pčele, te je potrebno ukloniti košnice najmanje 5 km od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje 3 dana.
Ukoliko vremenske prilike budu nepogodne, tretman suzbijanja biće odložen.