(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 15.06.2019.
Stara Pazova
Uređen parking ispred vrtića u Staroj Pazovi

Prva faza rekonstrukcije ulice Vladimira Hurbana privedena je kraju. Ispred PU Poletarac sada se nalazi 17 novih parking mesta. Gužve ispred vrtića sada će biti daleko manje, a konačno rešenje ovog problema doći će sa završetkom čitavog projekta koji podrazumeva uređenje parkinga ispred Doma zdravlja čime će u ovoj ulici biti mesta za 50-ak automobila.

"Uređenjem leve i desne strane ove ulice za parkiranje dovešćemo do situacije da može da se parkira pored puta i da put bude slobodan" rekao je predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović i dodao da je u planu da Ulica Vladimira Hurbana postane jednosmerna.

U saradnji sa staropazovačkim Vodovodom i kanalizacijom, izmeštene su vodovodne instalacije čime je izvršena priprema za predstojeću dogradnju vrtiću, a uređen je i njegov prilaz. JKP Čistoća postavilo je nove klupe, a posadivši cveće, Udruženje žena pobrinulo se da ovaj prostor dobije lepši izgled.