(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Info 15.06.2019.
Stara Pazova
Uređen parking ispred vrtića u Staroj Pazovi

Prva faza rekonstrukcije ulice Vladimira Hurbana privedena je kraju. Ispred PU Poletarac sada se nalazi 17 novih parking mesta. Gužve ispred vrtića sada će biti daleko manje, a konačno rešenje ovog problema doći će sa završetkom čitavog projekta koji podrazumeva uređenje parkinga ispred Doma zdravlja čime će u ovoj ulici biti mesta za 50-ak automobila.

"Uređenjem leve i desne strane ove ulice za parkiranje dovešćemo do situacije da može da se parkira pored puta i da put bude slobodan" rekao je predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović i dodao da je u planu da Ulica Vladimira Hurbana postane jednosmerna.

U saradnji sa staropazovačkim Vodovodom i kanalizacijom, izmeštene su vodovodne instalacije čime je izvršena priprema za predstojeću dogradnju vrtiću, a uređen je i njegov prilaz. JKP Čistoća postavilo je nove klupe, a posadivši cveće, Udruženje žena pobrinulo se da ovaj prostor dobije lepši izgled.