(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Sport 17.06.2019.
Banovci Dunav
Završen humanitarni turnir u malom fudbalu u naselju Banovci - Dunav

Sinoć je u naselju Banovci- Dunav završen humanitarni i memorijalni turnir u malom fudbalu koji se u ovom naselju održavao poslednjih devet dana. Organizatori su Mileta Zogović i Aleksa Bećarević ispred udruženje građana "Srećko" iz ovog mesta.

Na turniru je učestvovalo 24 ekipe iz okoline i utakmice su se igrale na terenima za male sportove u ovom naselju proteklih devet dana. Sav prihod na turniru od kotizacija, sponzora, prodaje hrane i pića namenjen je organizaciji "Srbi za srbe" koja već 14 godina pomaže ugroženim Srbima, najčešće na Kosovu i Metohiji. Takođe, turnir je posvećen i sećanju na Marka Zogovoća iz ovog mesta koji je tragično nastradao pre deset godina.
Naročitu podršku turniru dala je Mesna zajednica Banovci- Dunav kao i brojni sponzori.

Prvo mesto na turniru je osvojila ekipa “Mitrović gradnja”, drugo mesto je ekipa “Fulama” a treće mesto je pripalo ekipi “Podrška za Danijelu Jovanović”. Turnir je završen veličanstvenom bakljadom i vatrometom.