(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 22.06.2019.
Stara Pazova
Konkurs za policijske službenike u policijskoj stanici u Staroj Pazovi i Novoj Pazovi

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je Konkurs za upis kandidata na obuku u centru u Sremskoj Kamenici koji će, po njenom završetku, biti raspoređeni u Policijsku upravu Sremoj Mitrovici, a samim tim i u Policiji na teritoriji staropazovačke opštine.

Pravo učešća na konkursu imaju punoletni državljani Srbije koji nemaju više od 24 godine, sa najmanje završenom četvorogodišnjom srednjom školom, sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji Srema.

Uslovi su i da ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji, posedovanje vozačke dozvole B kategorije, kao i da kandidat ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti, za zasnivanje radnog odnosa u statusu ovlašćenih službenih lica.

Rok za podnošenje prijava je do 8. jula, a kandidati ih mogu predati policijskoj stanici Staroj Pazovi i ispostavi u Novoj Pazovi.

Polaznik koji uspešno završi osnovnu policijsku obuku zasniva radni odnos u svojstvu pripravnika, uz dužnost da najmanje pet godina ostane na radu u Ministarstvu unutrašnjih poslova ili da, u suprotnom, naknadi stvarne troškove stručnog osposobljavanja.

Sve detalje vezane za Konkurs u vezi uslova, dokumentacije i prijave možete pronaći na sajtu www.copo.edu.rs (foto: facebook.com/copocentar.copo)