(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Info 22.06.2019.
Stara Pazova
Konkurs za policijske službenike u policijskoj stanici u Staroj Pazovi i Novoj Pazovi

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je Konkurs za upis kandidata na obuku u centru u Sremskoj Kamenici koji će, po njenom završetku, biti raspoređeni u Policijsku upravu Sremoj Mitrovici, a samim tim i u Policiji na teritoriji staropazovačke opštine.

Pravo učešća na konkursu imaju punoletni državljani Srbije koji nemaju više od 24 godine, sa najmanje završenom četvorogodišnjom srednjom školom, sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji Srema.

Uslovi su i da ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji, posedovanje vozačke dozvole B kategorije, kao i da kandidat ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti, za zasnivanje radnog odnosa u statusu ovlašćenih službenih lica.

Rok za podnošenje prijava je do 8. jula, a kandidati ih mogu predati policijskoj stanici Staroj Pazovi i ispostavi u Novoj Pazovi.

Polaznik koji uspešno završi osnovnu policijsku obuku zasniva radni odnos u svojstvu pripravnika, uz dužnost da najmanje pet godina ostane na radu u Ministarstvu unutrašnjih poslova ili da, u suprotnom, naknadi stvarne troškove stručnog osposobljavanja.

Sve detalje vezane za Konkurs u vezi uslova, dokumentacije i prijave možete pronaći na sajtu www.copo.edu.rs (foto: facebook.com/copocentar.copo)