(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Info 19.06.2019.
Stara Pazova
Đaci generacije srednjih škola u Staroj Pazovi

Sergej Savić, učenik IV – a odeljenja gimnazije „Branko Radičević“ iz Stare Pazove proglašen je za đaka generacije u ovoj školskoj godini, a Ivana Lihtler iz istog odeljenja ponela je titulu sportiste generacije.

Na svečanosti podele diploma održanoj sinoć u velikoj sali bele zgrade, od 103 maturanata, odličnih je 34, a od toga čak 14 nosilaca Vukove diplome. U Ekonomsko trgovinskoj školi Vuk Karadžić u Staroj Pazovi bilo 140 učenika završnih razreda, od toga 24 odličnih a Vukovu diplomu je ponela Ivana Krivošija iz 4 – 2, đak generacije dok je za sportistu generacije proglašen Aleksa Mladenović iz 4 – 1.

Srednju Tehničku školu u Staroj Pazovi u pet odeljenja završilo je 94 učenika, među kojima se svojim uspehom i zalaganjem istakla Sara Poljovka, te je ponela titulu đaka generacije u ovoj školi.