(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 20.06.2019.
Stara Pazova
Ljubica Ognjenović đak generacije OŠ "Simeon Aranicki"

Iako u jakoj konkurenciji učenika, Ljubica Ognjenović istakla se i izdvojila iz mase svojim kontinuranim učešćima na takmičenjima, učestvovanjem u vannastavnim aktivnostima i besprekornim ocenama tokom osmogodišnjeg školovanja i ponela zvanje ovogodišnjeg đaka generacije OŠ Simeon Aranicki.

Ljubica je tokom osmogodišnjeg školovanja učestvovala kako na takmičenjima, smotrama i konkursima, tako i u vannastavnim aktivnostima. Najvećim uspehom smatra nagradu za prvo mest na nacionalnom takmičenju za Eko reportere.

Njen razredni starešina, kao i drugi nastavnici, o njoj imaju samo reči hvale.

Ljubica Ognjenović školovanje nastavlja u Internacionalnoj srednjoj školi u Beogradu čiji je stipendista, a nastavu će pohađati na engleskom jeziku. IB diploma koju stiče nakon završetka ove škole otvara brojna vrata fakulteta u inostranstvu.