(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Info 20.06.2019.
Stara Pazova
Ljubica Ognjenović đak generacije OŠ "Simeon Aranicki"

Iako u jakoj konkurenciji učenika, Ljubica Ognjenović istakla se i izdvojila iz mase svojim kontinuranim učešćima na takmičenjima, učestvovanjem u vannastavnim aktivnostima i besprekornim ocenama tokom osmogodišnjeg školovanja i ponela zvanje ovogodišnjeg đaka generacije OŠ Simeon Aranicki.

Ljubica je tokom osmogodišnjeg školovanja učestvovala kako na takmičenjima, smotrama i konkursima, tako i u vannastavnim aktivnostima. Najvećim uspehom smatra nagradu za prvo mest na nacionalnom takmičenju za Eko reportere.

Njen razredni starešina, kao i drugi nastavnici, o njoj imaju samo reči hvale.

Ljubica Ognjenović školovanje nastavlja u Internacionalnoj srednjoj školi u Beogradu čiji je stipendista, a nastavu će pohađati na engleskom jeziku. IB diploma koju stiče nakon završetka ove škole otvara brojna vrata fakulteta u inostranstvu.