(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Život 21.06.2019.
Stara Pazova
"Vinski plato" u subotu u Staroj Pazovi

Peta manifestacija "Vinski plato", ove godine biće orgnizovana na platou ispred pozorišne sale, u subotu 22. juna. Od 18 do 22 časa posetioci će moći da uživaju kako u različitim sortama vina, tako i u hrani i zanimljivom kulturnom programu.

Vinski plato je tradicionalna manifestacija koja se ove godine u Staroj Pazovi održava po peti put, a za cilj ima promociju vina iz Srema, okoline i vinske kulture uopšte.

Posetioci će takođe moći da uživaju u najboljim kombinacijama vina i hrane.

Prateći program čini izložba akademske slikarke Mire Kovačević koja koristi posebnu tehniku slikanja vinom i koncert tamburaškog orkestra „Ladan špricer“ iz Golubinnaca od 20 časova i 30 minuta. Vinski plato se održava u subotu 22.0 juna od 18 do 22 časa na platou ispred pozorišne sale u Staroj Pazovi, a cena ulaznice je 300 dinara.