(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Život 21.06.2019.
Stara Pazova
"Vinski plato" u subotu u Staroj Pazovi

Peta manifestacija "Vinski plato", ove godine biće orgnizovana na platou ispred pozorišne sale, u subotu 22. juna. Od 18 do 22 časa posetioci će moći da uživaju kako u različitim sortama vina, tako i u hrani i zanimljivom kulturnom programu.

Vinski plato je tradicionalna manifestacija koja se ove godine u Staroj Pazovi održava po peti put, a za cilj ima promociju vina iz Srema, okoline i vinske kulture uopšte.

Posetioci će takođe moći da uživaju u najboljim kombinacijama vina i hrane.

Prateći program čini izložba akademske slikarke Mire Kovačević koja koristi posebnu tehniku slikanja vinom i koncert tamburaškog orkestra „Ladan špricer“ iz Golubinnaca od 20 časova i 30 minuta. Vinski plato se održava u subotu 22.0 juna od 18 do 22 časa na platou ispred pozorišne sale u Staroj Pazovi, a cena ulaznice je 300 dinara.