(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Sport 21.06.2019.
Stara Pazova
Odbojkaši Ekonomske škole četvrti u Srbiji

Odbojkaški tim Ekonomsko trgovinske škole Vuk Karadžić zauzeo je četvrto mesto na republičkom školskom prvenstvu. Iako im je medalja izmakla iz ruku, odbojkaši su ostvarili najbolji plasman u istoriji svoje škole. S obzirom na to da je konkurencija u međuokrugu prilično jaka, samim odlaskom na republičko takmičenje, učinili su svoju školu ponosnom.

Tim je briljirao na početku takmičenja, dok se u završnici osetio pad energije. Aleksa Mladenović, inače proglašen za sportistu generacije na svečanosti dodele diploma maturantima, predvodio je svoj tim i nosio celu igru.

Odbojkši Ekonomsko trgovinske škole bili su bolji od ekipe Vranja i Lipljeg sela sa Kosova i Metohije. Ali u utakmicama koje su vodile do medalje, protiv Gornjeg Milanovca i Niša, nisu uspeli da dođu do pobede. Ipak, to ne umanjuje njihov uspeh koji su ostvarili za svoju školu.

Državno školsko prvenstvo u odbojci održano je Kladovu. Učenici Ekonomsko trgovinske škole nose lepe uspomene iz kampa Karataš gde su bili smešteni, a obećali su da će se sledeće godine vratiti sa medaljom.