(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Od ponedeljka deca ponovo u vrtićima i školama • Za vikend 42. Međunarodni sajam turizma, TO Stara Pazova predstavlja Gastro Srem 2020 • U subotu Pazovačka vinijada u holu pozorišne sale • Odbojkašice Jedinstva pobedile su Železničar sa 3:0 u setovima • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Sport 21.06.2019.
Stara Pazova
Odbojkaši Ekonomske škole četvrti u Srbiji

Odbojkaški tim Ekonomsko trgovinske škole Vuk Karadžić zauzeo je četvrto mesto na republičkom školskom prvenstvu. Iako im je medalja izmakla iz ruku, odbojkaši su ostvarili najbolji plasman u istoriji svoje škole. S obzirom na to da je konkurencija u međuokrugu prilično jaka, samim odlaskom na republičko takmičenje, učinili su svoju školu ponosnom.

Tim je briljirao na početku takmičenja, dok se u završnici osetio pad energije. Aleksa Mladenović, inače proglašen za sportistu generacije na svečanosti dodele diploma maturantima, predvodio je svoj tim i nosio celu igru.

Odbojkši Ekonomsko trgovinske škole bili su bolji od ekipe Vranja i Lipljeg sela sa Kosova i Metohije. Ali u utakmicama koje su vodile do medalje, protiv Gornjeg Milanovca i Niša, nisu uspeli da dođu do pobede. Ipak, to ne umanjuje njihov uspeh koji su ostvarili za svoju školu.

Državno školsko prvenstvo u odbojci održano je Kladovu. Učenici Ekonomsko trgovinske škole nose lepe uspomene iz kampa Karataš gde su bili smešteni, a obećali su da će se sledeće godine vratiti sa medaljom.