(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Info 27.06.2019.
Banovci Dunav
Sutra noćni market u naselju Banovci-Dunav, u nedelju "Dani Dunava"

Prvi noćni market na prostoru pijace u naselju Banovci Dunav održaće se u petak sa početkom u 17 časova kada se očekuje oko 20 izlagača rukotvorina iz staraopazovačke opštine i okoline. Ujedno će biti biran i najrukotvorac i dodeljena nagrada „Dragana Skerletović“ koja je ustanovljena pre četiri godine u znak sećanja na Dragana Skerletović, članicu UG Volim Banovce, koja je bila vrlo kreativna i bavila se kako rukotvorinama, tako i pisanjem.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Opština Stara Pazova a organizator Udruženje građana Volim Banovce sa Turističkom organizacijom Stare Pazove, koje u nedelju, 30. juna, povodom Dana Dunava organizuje tradicionalnu manifestaciju kuvanje kotlića i dečju ekološku radionicu. Ovaj događaj će biti na obali Dunava.