(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Info 27.06.2019.
Banovci Dunav
Sutra noćni market u naselju Banovci-Dunav, u nedelju "Dani Dunava"

Prvi noćni market na prostoru pijace u naselju Banovci Dunav održaće se u petak sa početkom u 17 časova kada se očekuje oko 20 izlagača rukotvorina iz staraopazovačke opštine i okoline. Ujedno će biti biran i najrukotvorac i dodeljena nagrada „Dragana Skerletović“ koja je ustanovljena pre četiri godine u znak sećanja na Dragana Skerletović, članicu UG Volim Banovce, koja je bila vrlo kreativna i bavila se kako rukotvorinama, tako i pisanjem.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Opština Stara Pazova a organizator Udruženje građana Volim Banovce sa Turističkom organizacijom Stare Pazove, koje u nedelju, 30. juna, povodom Dana Dunava organizuje tradicionalnu manifestaciju kuvanje kotlića i dečju ekološku radionicu. Ovaj događaj će biti na obali Dunava.