(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 27.06.2019.
Stara Pazova
PRIJAVITE SE ZA POSAO U POLICIJI: Konkurs je otvoren do 08. jula

Do 8. jula traje konkurs Ministarstva unutrašnjih poslova za prijem 600 policijskih službenika. Na teritoriji Policijske uprave Sremska Mitrovica biće primljeno 45 kandidata, koje očekuje devetomesečna obuka u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sr. Kamenici jedina je ustanova za ove namene u Srbiji, gde se obučavaju i mladići i devojke.

Pravo učešća na konkursu Ministarstva unutra imaju punoletni državljani Srbije koji nemaju više od 24 godine, sa najmanje završenom četvorogodišnjom srednjom školom. Uslovi su i da ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji, posedovanje vozačke dozvole B kategorije, kao i da kandidat ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti.

Nakon dobijanja uverenja o završenoj obuci, kandidati zasnivaju radni odnos u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici, a samim tim i u Policiji na teritoriji staropazovačke opštine.