(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Info 27.06.2019.
Stara Pazova
PRIJAVITE SE ZA POSAO U POLICIJI: Konkurs je otvoren do 08. jula

Do 8. jula traje konkurs Ministarstva unutrašnjih poslova za prijem 600 policijskih službenika. Na teritoriji Policijske uprave Sremska Mitrovica biće primljeno 45 kandidata, koje očekuje devetomesečna obuka u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sr. Kamenici jedina je ustanova za ove namene u Srbiji, gde se obučavaju i mladići i devojke.

Pravo učešća na konkursu Ministarstva unutra imaju punoletni državljani Srbije koji nemaju više od 24 godine, sa najmanje završenom četvorogodišnjom srednjom školom. Uslovi su i da ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji, posedovanje vozačke dozvole B kategorije, kao i da kandidat ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti.

Nakon dobijanja uverenja o završenoj obuci, kandidati zasnivaju radni odnos u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici, a samim tim i u Policiji na teritoriji staropazovačke opštine.