(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 28.06.2019.
Stara Pazova
PRIDRUŽITE SE! Velika akcija čišćenja obale Dunava sutra od 7:30

U subotu, 29. juna Opština Stara Pazova zajedno sa JKP Čistoća i mesnim zajednicama Surduk, Belegiš, Stari Banovci, Novi Banovci i Banovci-Dunav (Kablar), sa udruženjima građana: „Linjak“, Klubom ekstremnih sportova "Pustolov", Turističkom organizacijom opštine Stara Pazova, Organizacijom rezervnih vojnih starešina Nova Pazova, pozivaju sve građane, ljubitelje reka i prirode, da im se pridruže da radno obeležimo Međunarodni dan Dunava.

Međunarodni dan reke Dunav obeležava se širom Evrope, naročito u zemljama gde Dunav protiče.

Ovaj Dan nas podseća na ulogu i značaj dunavskog rečnog ekosistema, višestrukom bogatstvu koje nam donosi. Priroda nas je nagradila lepotama Dunava, koji kroz staropazovačku Opštinu protiče u dužini od 25km.

Jedno od najlepših i, ljubiteljima reke, pristupačnih lokacija na Dunavu, kod nas je deo obale u Surduku, Belegišu, Starim Banovcima kod restorana Venecija i deo obale kod Novih Banovaca.

Na tim lokalitetima stanovnici iz svih mesta opštine Stara Pazova silaze na reku, kupaju se i uživaju tokom vrelih letnjih meseci.

Planira se veliko čišćenje obale, dođite i zajedno dajte svoj lični doprinos, da se odužimo prirodi, koja nas okružuje i nagrađuje svojim lepotama.

Akcija čišćenja obale na svim pomenutim lokacijama počinje istovremeno u subotu, 29. juna 2019. od 7:30 časova na Dunavu.