(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Info 29.06.2019.
Stara Pazova
Deset godina Rotari kluba u Staroj Pazovi

Staropazovački Rotari klub organizovao je svečanost povodom obeležavanja 10 godina od osnivanja i rada ove humanitarne organizacije. Na svećanosti je izabran i novi predsednik Rotari kluba, a bila je to prilika da se posebna priznanja uruče dugogodišnjim članovima, kao i mladim rotaraktovcima koji su se okupili ove godine u okviru samog kluba.

Služenje i druženje – to je moto staropazovačkog Rotari kluba koji ove godine obeležava deset godina postojanja, a u protekloj deceniji sprovedene su akcije u oblasti školsktva, zdravstva, ekologije i zaštite životne sredine i tako će biti u narednom periodu – poručuje novi predsednik ove humanitarne organizacije Miša Valok.

Sada već bivši poredsednik kluba Petar Popov koji je ovu funkciju obavljao u prethodnih godinu dana ističe da mu je posebno drago što je u jubilarnoj godini počeo sa radom Rotarakt koji okuplja uspešme mlade članove u ovom kraju.

Jubilej je bio prilika da se dodele značke i čarter povelje mladim rotaraktovcima, a značajnim poveljama nagrađeni su i dugogodišnji članovi. Klub je osnovan na inicijativu reditelja i glumca Miroslava Benke iz Stare Pazove, a uz pomoć novosadskog Rotari kluba.

Ova organizacija od samog početka bila je prepoznatljiva po multinacionalnosti, multikonfesionalnosti i multuprofesionalnosti, a danas je prepoznatljiv u Rotari distriktu 2483 Srbija i Crna Gora.