(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 29.06.2019.
Stara Pazova
Deset godina Rotari kluba u Staroj Pazovi

Staropazovački Rotari klub organizovao je svečanost povodom obeležavanja 10 godina od osnivanja i rada ove humanitarne organizacije. Na svećanosti je izabran i novi predsednik Rotari kluba, a bila je to prilika da se posebna priznanja uruče dugogodišnjim članovima, kao i mladim rotaraktovcima koji su se okupili ove godine u okviru samog kluba.

Služenje i druženje – to je moto staropazovačkog Rotari kluba koji ove godine obeležava deset godina postojanja, a u protekloj deceniji sprovedene su akcije u oblasti školsktva, zdravstva, ekologije i zaštite životne sredine i tako će biti u narednom periodu – poručuje novi predsednik ove humanitarne organizacije Miša Valok.

Sada već bivši poredsednik kluba Petar Popov koji je ovu funkciju obavljao u prethodnih godinu dana ističe da mu je posebno drago što je u jubilarnoj godini počeo sa radom Rotarakt koji okuplja uspešme mlade članove u ovom kraju.

Jubilej je bio prilika da se dodele značke i čarter povelje mladim rotaraktovcima, a značajnim poveljama nagrađeni su i dugogodišnji članovi. Klub je osnovan na inicijativu reditelja i glumca Miroslava Benke iz Stare Pazove, a uz pomoć novosadskog Rotari kluba.

Ova organizacija od samog početka bila je prepoznatljiva po multinacionalnosti, multikonfesionalnosti i multuprofesionalnosti, a danas je prepoznatljiv u Rotari distriktu 2483 Srbija i Crna Gora.