(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Politika 02.07.2019.
Stara Pazova
Lokalni odbornici zasedali po 41. put

41. Sednica SO Stara Pazova na čijem dnevnom redu je bilo 27 tačaka održana je danas u velikoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi.

Većinom glasova lokalnih odbornika SO Stara Pazova usvojene su sve tačke dnevnog reda među kojima i Odluka o završnom budžetu za 2018. godinu, zatim izmene Kadrovskog plana organa opštine za tekuću godinu i Izveštaj Opštinskog pravobranilaštva za prethodnu godinu. Pored toga, usvojeni su rebalansi finansijskih planova 6 javnih preduzeća među kojima su staropazovački Centar za socijalni rad, Centar za kulturu, Narodna biblioteka, Turistička organizacija i oba vrtića.

Najveći broj tačaka dnevnog reda odnosio se na usvojene rebalanse svih mesnih zajednica što je izazvalo pažnju odbornika iz opozicionih stranaka koji su se osvrnuli na način trošenja novca u kasama mesnih zajednica.

U narednom periodu biće sproveden javni konkurs za izbor direktora staropazovačkog JKP „Toplana“, a odbornici su dali saglasnost i na izmene i dopune Odluke o utvrđivanju naziva ulica u skoro svim naseljenim mestima opštine, kao i na informacije o prolećnoj setvi.