(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Politika 05.07.2019.
Stara Pazova
KONFERENCIJA OO SNS: Zadovoljni realizovanim investicijama

Na današnjoj konferenciji za štampu u Opšinskom odboru SNS Stara Pazova, predsednik Đorđe Radinović je govorio o aktualnim investicijama u opštini.

Opština Stara Pazova je veoma socijalno odgovorna i ulaže velike napore da omogući rešavanje stambenog pitanja i krova nad glavom najuogroženijim građanima, tako da će već sledeće nedelje biti uručeni ključevi od 30 stanova, koji se grade za romske porodice u Fruškogorskom naselju.

Do kraja godine očekuje se i završetak 170 stanova za prognana i izbegla lica, što će značiti da je 200 porodica rešilo osnovno životno pitanje, naglasio je predsednik Radinović.

Izrazio je zadovoljstvo što je uspešno završena i jedna od najvećih investicija u opštini Stara Pazova - kružni tok na vrlo opasnoj i frekventnoj raskrsnici na izlasku iz Stare Pazove prema Inđiji. Radinović je istakao da se sve investicije na teritoriji opštine Stara Pazova realizuju po planu i u miru.