(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Na današnji dan pre 75 godina sva mesta u stropazovačkoj opštini su oslobođena od fašizma • Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Predstava "Idealna polovina" u četvrtak pred Staropazovčanima • U četvrtak defile prijateljstva u Gradskom parku • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Info 08.07.2019.
Stara Pazova
Najviše slobodnih mesta u staropazovačkoj Tehničkoj školi

U prvom upisnom krugu koji je počeo danas i traje još sutra, u tri srednje škole Staroj Pazovi popunjeni su skoro svi kapaciteti a ostalo je još 19 slobodnih mesta.

Gimnazija “Branko Radičević” prima 120 učenika za četiri odeljenja opšteg smera i ostalo je 7 mesta, od 150 mesta u Ekonomsko – trgovinskoj školi “Vuk Karadžić”, za četiri četvorogodišnja i jedan trogodišnji obrazovni smer, ostalo je još jedno mesto na smeru finansijski administrator, dok Tehnička škola u Staroj Pazovu prima za sledeću školsku godinu čak 180 učenika u četiri četvorogodišnja i dva trogodišnja obrazovna profila gde ima i najviše slobodnih mesta i to 13 za mehaničara motornih vozila po dualnom sistemu, dva za mehaničara grejne i rashladne tehnike i 4 mesta za tehničara za grafičku pripremu. Učenici koji su ostali neraspoređeni u prvom krugu, danas su popunjavali listu želja a upis u drugom roku je i četvrtak, 11. jula, kada se u sve tri staropazovačke srednje škole nadaju da će popuniti sve kapacitete.