(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Na današnji dan pre 75 godina sva mesta u stropazovačkoj opštini su oslobođena od fašizma • Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Predstava "Idealna polovina" u četvrtak pred Staropazovčanima • U četvrtak defile prijateljstva u Gradskom parku • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Sport 11.07.2019.
Belegiš
Uz prisustvo vladike osveštana upravna zgrada FK Podunavac u Belegišu

Lokalna samouprava godinama unazad izdvaja velika sredstva i konstantno ulaže u sport i sportksku infrastrukturu u Opštini Stara Pazova, juče je tim povodom osveštana i novoizgrađena upravna zgrada fudbalskog kluba Podunavac u Belegišu.

Pored lokalnih čelnika prisustvovalo je i sveštenstvo eparhije sremske. Jedini fudbalski klub u Srbiji koji ima crkvu u svom grbu je upravo Podunavac. Uprava i fudbaleri ovog kluba mogu da budu zadovoljni jer je juče osveštana nova upravna zgrada sa modernim svlačionicama, a predsednik Opštine Stara Pazova najavio je da se na ovome neće stati.

Neko ko je uspeo da napravi pravu ekspanziju fudbala u Belegišu je upravo Podunavac, koji poslednjih par godina okuplja veliki broj dečaka koji se interesuju za najbitniju sporednu stvar na svetu. Svemu tome doprineo je i međunarodni turnir prijateljstva koji se organizuje u kontinuitetu poslednje tri godine i okuplja preko 1000 mladih fubalera kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Svojim prisustvom sam čin osveštanja prostorija uveličao je i vladika Sremski gospodin Vasilije