(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Na današnji dan pre 75 godina sva mesta u stropazovačkoj opštini su oslobođena od fašizma • Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Predstava "Idealna polovina" u četvrtak pred Staropazovčanima • U četvrtak defile prijateljstva u Gradskom parku • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Politika 12.07.2019.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Gradiće se najvažniji infrastrukturni koridor u opštini

Na 42. sednici Skupštine opštine Stara Pazova, većinom glasova usvojene su sve četiri tačke dnevnog reda, koje su se odnosile na infrastukturno i komunalno uređenje u ovoj opštini. Infrastrukturni koridor povezaće državni put od petlje Nova Pazova do petlje Šimanovci i predstavljaće obilaznicu oko Vojke i predstavljaće najvažniji saobraćajni i infrastrukturni razvojni pravac opštine koji će omogućiti bolju pristupačnost radnim zonama i naseljima i povezivanje svih naselja i radnih zona u opštini.

Lokalni odbornici su takođe većinom glasova i bez rasprave usvojili predlog Odluke o izradi i dopuni Plana detaljne regulacije centralne radne zone opštine Stara Pazova kao i odluku o izmenama i dopuni Plana generalne regulacije Surduka a sredstva za sve Planove biće obezbeđena iz budžeta Opštine Stara Pazova. Na sednici je doneto i rešenje o izmenama i dopunama članova Komisija za planove opštine.

Odbornička pitanja su se odnosila na komulne probleme u Novoj Pazovi a sednica je završrna za nepunih pola sata.