(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Politika 12.07.2019.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Gradiće se najvažniji infrastrukturni koridor u opštini

Na 42. sednici Skupštine opštine Stara Pazova, većinom glasova usvojene su sve četiri tačke dnevnog reda, koje su se odnosile na infrastukturno i komunalno uređenje u ovoj opštini. Infrastrukturni koridor povezaće državni put od petlje Nova Pazova do petlje Šimanovci i predstavljaće obilaznicu oko Vojke i predstavljaće najvažniji saobraćajni i infrastrukturni razvojni pravac opštine koji će omogućiti bolju pristupačnost radnim zonama i naseljima i povezivanje svih naselja i radnih zona u opštini.

Lokalni odbornici su takođe većinom glasova i bez rasprave usvojili predlog Odluke o izradi i dopuni Plana detaljne regulacije centralne radne zone opštine Stara Pazova kao i odluku o izmenama i dopuni Plana generalne regulacije Surduka a sredstva za sve Planove biće obezbeđena iz budžeta Opštine Stara Pazova. Na sednici je doneto i rešenje o izmenama i dopunama članova Komisija za planove opštine.

Odbornička pitanja su se odnosila na komulne probleme u Novoj Pazovi a sednica je završrna za nepunih pola sata.