(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI:• Penzije se isplaćuju neometano, šalteri u staropazovačkoj pošti rade od 8 do 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Umereno oblačno, slab vetar, do 6 stepeni
Sport 22.07.2019.
Stara Pazova
IN MEMORIAM: Zoran Rankov, fudbalski trener 1947 – 2019

Juče je u 72. godini preminuo Zoran Rankov, fudbalski trener iz Vojke. Igračku karijeru je započeo kao trinaestogodišnjak u vojačkom Sremcu da bi potom prešao u Zemun a ubrzo postao prvotimac omladinske ekipe Radničkog sa Novog Beograda. Kasnije će preko 300 utakmica odigrati za Galeniku, odnosno FK Zemun. Igrao je i za FK Srem iz Sremske Mitrovice a igračku karijeru je završio u staropazovačkom Jedinstvu. Nastupao je i kao reprezentativac Beograda.

Ipak, fudbalskoj javnosti je poznat kao trener. Karijeru je započeo u Sremcu iz Vojke gde je proveo 22 godine i za to vreme u osam navrata prelazio u viši stepen takmičenja. Dubok trag je ostavio i u staropazovačkom Jedinstvu sa kojim je tri puta bio prvak i ulazio u Treću ligu.

Trenirao je i Radnički iz Šida, Inđiju, Donji Srem, Hajduk iz Beške, Dunav iz Starih Banovaca… Svi koji su ga poznavali i radili sa njim kažu da je bio vrhunski stručnjak posvećen i ekipi i svakom pojedincu u njoj. Završio je Višu pedagošku školu i Višu trenersku školu, pohađao brojne seminare namenjene fudbalskim trenerima.

Sahrana će biti održana u utorak u 15 časova na groblju u Vojki.