(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Na današnji dan pre 75 godina sva mesta u stropazovačkoj opštini su oslobođena od fašizma • Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Predstava "Idealna polovina" u četvrtak pred Staropazovčanima • U četvrtak defile prijateljstva u Gradskom parku • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Info 01.08.2019.
Stara Pazova
Van Gogh otvorio Dane opštine Stara Pazova

Poslednjeg julaskog dana na Trgu „Dr Zoran Đinđić“ započela je trodnevna manifestacija „Dani opštine Stara Pazova“ koja će trajati do 2. avgusta. Generalni pokrovitelj je opština Stara Pazova.

Nastupom rok grupe Van Gog koja je nastala pre više od tri decenije, a svoju popularnost stekla u drugoj polovini devedesetih započelo je obeležavanja trodnevne manifestacije „Dani opštine Stara Pazova“ koja se održava drugu godinu za redom.

Koncertu muzičke grupe koja iza sebe ima 15 albuma prethodio je nastup lokalnih rok muzičara benda „Krave na putu“ koji su se pre tačno deset godina okupili ne bi li sačuvali rokenrol u ovoj sredini.

Drugi dan manifestacije rezervisan je nastupe lokalnih rok bendova, a u petak 2. avgusta posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu Sanje Ilića i Balkanike, muzičara koji sviraju stare instrumente Balkana u kombinaciji sa postavkom rok benda.

Istovremeno se održava i Festival zanatskog pica, u ljubitelji ovog pića mogu da degustiraju najkvalitetnija i najraznovrsnija piva domaće zanatske proizvodnje. Generalni pokrovitelj pomenute trodnevne manifestacije je opština Stara Pazova.