(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 16.08.2019.
Stara Pazova
Počeo sa radom sistem video nadzora saobraćaja u centru Stare Pazove

Na raskrsnici u centru Stare Pazove postavljen je video nadzor u cilju sprečavanja saobraćajnih prekršaja i nezgoda. Savet za bezbednost Opštine Stara Pazova izdvojio je za sistem video nadzora 9 miliona dinara.

Ovo je jedan od načina unapređivanja bezbednosti svih učesnika u sabraćaju, koja u poslednjih nekoliko meseci nije na zavidnom nivou.

Kamera su u funkciji su 24 sata i u slučaju prekršaja, prolaska na crveno svetlo i nepridržavanja propisane brzine, u roku od osam dana na kućnu adresu vlasnika automobila stiže obaveštenje od policije o tome da dostavi informaciju ko je upravljao vozilom. Kazne su jako velike, kako u novcu, tako i u vidu zabrane upravljanja vozilom u slučaju prolaska na crveno svetlo.

Agencija za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova planira da u drugoj fazi, video nadzor postavi na autobuskim i železničkoj stanici, takođe javnim objektima kao i na najfrekventnijim prolascima kroz naselja na državnom putu.