Vesti u poslednjih nedelju dana
starije vesti se nalaze u arhivi

Kultura Stara Pazova 29.05.2017.
Malograđanska svadba, Pozorišta Stevan Sremac iz Crvenke, najbolja je amaterska predstava u Vojvodini, a za režiju predstave Radoje Čupić poneo je diplomu najboljeg reditelja. Pored ove, prema oceni stručnog žirija 55.Festivala amaterskih pozorišnih društava Vojvodine, na republičkom festivalu u Kuli vojvođansku produkciju prezentovaće i drugo i trećeplasirane predstave - Traktat o sluškinjama, Kultrunog centra Kula i Kanjoš Macedonović, Dramskog studija Luča iz Kruščića. Osam festivalskih večeri predstave je ocenjivala i publika, koja je najvišu ocenu dala predstavi Braćo i sestre, AP Mirko Tatalović Ćira iz Nove Pazove. Zavesa 55.FAPDV podigla se i devete večeri, kada je u čast nagrađenih nastupilo AP „Janko Veselinović“ Bogatić, sa predstavom KLIM – KLEM.
Info Nova Pazova 29.05.2017.
Kako RTV Stara Pazova nezvanično saznaje, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15.00 časova u Novoj Pazovi, u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića, kod kućnog broja 62, poginuo je vozač motocikla. U nesreći je učestvovalo i putničko vozilo marke “Reno Klio” bele boje, staropazovačkih registarskih tablica. Više informacija kako je došlo do ove tragedije, biće poznato po okončanju istrage.
Život Stara Pazova 29.05.2017.
U prisustvu velikog broja vernika, juče su u Staru Pazovu donete Mošti svetih novomučenika Jasenovačkih. Iz manastira Jasenovac mošti je ispred zgrade opštine doneo njegovo preosveštenstvo episkop Pakračko – slavonski Jovan, a zatim su u litiji prenete u hram Svetog proroka Ilije gde ostaju zauvek. U hramu je služena Sveta Arhijerejska liturgija, a njegovo preosveštenstvo episkop sremski Vasilije unapredio je u čin protojereja, jereja Nikolu Despota, privremenog paroha pri hramu Svetog proroka Ilije. Protoprezviter Srđan Đurđević, paroh hrama Svetoga proroka Ilije, na osnovu odluke Svetog arhijerejskog sabora SPC, odlikovan je Naprsnim krstom koji se nosi o vratu na jednostrukom zlatnom lancu i unapređen u zvanje visokoprečasnog protoprezvitera stavrofora.
Kultura Stara Pazova 29.05.2017.
Na 56. Muzičkom festivalu dece Vojvodine održanom juče u Bačkoj Topoli učestvovalo je čak sedam ansambala iz staropazovačke opštine. Zlatno odličje su ponele tri grupe iz Stare Pazove: starija dečja grupa KUD-a Branko Radičević, grupa OŠ Boško Palkovljević Pinki, kojoj je pripala i specijalna nagrada žirija za najbolju novu koreografiju i specijalna nagrada žirija publike za najbolji ansambl a Mihajlo Adamović je bio najupečatljiviji kolovođa po oceni žirija publike, i starija dečja grupa SKUD-a Janko Čmelik, koja je ponela i specijalnu nagradu za čuvanje i negovanje tradicije. KUD Mladost i OKUD Sveti Sava iz Nove Pazove su nagrađeni srebrnim odličjem, dok je u kategoriji mlađeg uzrasta FA Dukat iz Stare Pazove pripala srebrna diploma i specijalna nagrada za rad sa mladim sviračima a grupa Društva Branko Radičević iz Novih Banovaca je osvojila bronzano odličje dok je specijalnu nagradu za nadahnuto igranje poneo je Miloš Janković.
Info Stara Pazova 29.05.2017.
Na državnom takmičenju iz slovačkog jezika, Monika Babik, učenica prvog razreda Gimnazije „Branko Radičević“ iz Stare Pazove osvojila je prvo mesto. Ivan Kožik, maturant Ekonomsko – trgovinske škole "Vuk Karadžić" bio je treći u kategoriji četvrtog razreda, Marta Kukučka, učenica prvog razreda iste škole takođe treća. Ovo je veliki uspeh, jer kako kaže profesorka Marina Vasilić, slovački jezik je izborni predmet u pazovačkim srednjim školama, a na ovom republičkom takmičenju učestvuju učenici škola, u kojima se kompletna nastava odvija na slovačkom jeziku.
Život Nova Pazova 29.05.2017.
U novopazovačkoj Osnovnoj školi “Rastko Nemanjić – Sveti Sava” na petom Festivalu nauke “Razigrana nauka – čista petica”, učenici viših razreda demonstrirali su ekperimente iz fizike, hemije, biologije i informatike. Preko hiljadu đaka ove škole imalo je priliku da vidi princip rada klatna, proizvodnju električne energije iz limuna, zatim građu ljudskog tela, rad robota i drugo. Učenici nižih razreda sa kojima smo razgovarali oduševljeni su ekperimentima iz hemije, mešanjem supstanci, programiranjem i kretanjem robota, a Strahinja Blagojević, direktor škole podsetio je da se ideja rodila pre pet godina na inicijativu učenika i nastavnika i istakao da je presudna želja đaka da pokažu šta su naučili.
Sport Novi Banovci 29.05.2017.
Šahisti Jugovića iz kaća osvojio su prvo mesto na finalnom turniru kupa Srbije „Svetozar Gligorić“ koji je juče završen u Novim Banovcima. Oni su u pet kola osvojili trinaest bodova, jedan više od drugoplasiranog Omladinca iz Novih Banovaca. Treće mesto je pripalo Valjevskom šah klubu koji je osvojio jedanaest bodova. Ove tri ekipe su dobile pehar, a igrači medalje koje im je určio Ratko Pižurica vršilac dužnosti predsednika šshovskog saveza Srbije. Pored Omladinca na turniru je učestvovalo još četiri ekipe iz staropazovačke opštine: Stara Pazova je deseta sa sedam bodova, Sremac iz Vojke je završio na jedanaestom mestu sa šest bodova, Mladost iz Nove Pazove je petnaesta sa četiri boda, a Banovci-Dunav šesnaesti sa tri boda. Na finalnom turniru u Novim Banovcima učestvovalo je 18. ekipa.
Sport Stara Pazova 29.05.2017.
U dvadeset devetom, pretposlednjem kolu Srpske lige područje Vojvodina fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca pobedili su Bačku 1901 u Subotici sa 1:0, Dunav iz Starih Banovaca je poražen od Crvene Zvezde u Novom Sadu sa 3:2, a Radnički je izgubio u Novoj Pazovi od Borca iz Sakula sa 2:0. U derbiju dvadeset devetog kola Vojvođanske lige grupa Jug Jedinstvo je u Staroj Pazovi savladalo Kabel iz Novog Sada sa 1:0, u Belegišu Podunavac i Hajduk iz Čuruga su igrali nerešeno, 1:1,a Sremac iz Vojke je izgubio od Indeksa u Novom Sadu sa 4:2. Jadran je u Golubincima poražen u dvadeset osmom kolu Sremske lige od Hajduka iz Divoša sa 2:1.
Info Stara Pazova 26.05.2017.
I dok su pripreme za upis na fakultete budućih brucoša u punom jeku, maturanti staropazovačke Gimnazije „Branko Radičević“ preteklih meseci bili su prilici da se neposrdno upoznaju sa zanimanjima za koja su se opredelili zahvaljujući realizaciji projekta „Senka na poslu“. Nataša Milovanović i Anđela Miljević, maturantkinje staropazovačke Gimnazie žele da upišu Ahitektonski fakultet i kako kažu vredno se pripremaju za prijemni ispit i po nekoliko sati dnevno. Za razliku od Nataše koja je od malena pokazivala interesovanje za ovu oblast, Anđela je odluku o izboru zanimanja učvrstila zahvaljujući realizaciji projekta „Senka na poslu“ koji im je omogućio da jedan radni dan provedu na poslu kojim žele da se bave. Sa poslovima na projektovanju i urbanističkom uređenju u JUP „Urbanizam“ u Staroj Pazovi, kao i sa poslovima koje rade arhitekte buduće studentkinje arhitekture upoznao je rukovidilac ovog preduzeća koji je i sam bio učenik staropazovačke gimnazije. Anđela i Nataša sada su još više motivisane s obzirom da su bile u prilici da se neposredno uvere kako izgleda posao na projektovanju i urbanističkom uređenju, kao i da saznaju više o mogućnostima studiranja i napredovanja.
Kultura Stara Pazova 26.05.2017.
U Gložanu se sutra održava 47. Festival slovačkih folklornih ansambala Među učesnicima su i predstavnici Stare Pazove – FA Klasje SKUD-a Heroj Janko Čmelik i Ženska pevačka grupa Udruženja žena pomenutog Društva. Festival je od nacionalnog značaja za Slovake u Srbiji, takmičarskog je karaktera. U revijalnom delu nastupaju gostujući ansambli iz Slovačke a pobednik festivala Tancuj, tancuj odlazi kao predstavnik Srbije na prestižni festival u slovačkoj Đetvi.
Sport Nova Pazova 26.05.2017.
U 29. pretposlednjem kolu Srpske lige područje Vojvodina, fudbaleri Radničkog sutra će u Novoj Pazovi igrati protiv Borca iz Sakula, Omladinac iz Novih Banovaca će se u Subotici sastati sa Bačkom 1901, a Dunav iz Starih Banovaca će biti gost Crvene Zvezde u Novom Sadu. Sve sutrašnje utakmice će početi u 17. časova.
Sport Novi Banovci 26.05.2017.
U Novim Banovcima juče je počeo četvrti tunir kupa srbije „Svetozar Gligorić“. Na turniru učestvuje 18 ekipa, od čega pet iz staropazovačke opštine: Stara Pazova, Omladinac iz Novih Banovaca, Mladost iz Nove Pazove, Sremac iz Vojke i Banovci - Dunav. Pre početka, učesnike turnira je pozdravio Živojin Gavrić, potpredsednik Skupštine opštine Stara Pazova, a finale je otvorio Ratko Pižurica, vršilac dužnosti predsednika šahovskog saveza Srbije. Igraće se pet kola, švajcarski sistem i finale kupa će trajati do nedelje.
Info Nova Pazova 25.05.2017.
Petlja na autoputu Beograd - Novi Sad, kod kompanije “Delhaize”, biće gotova do leta, izjavio je predsednik opštine Đorđe Radinović prilikom obilaska građevinskih radova na ovoj saobraćajnici. Poseban značaj ove petlje je u tome što će nakon 40 godina omogućiti direktan pristup naselja Nova Pazova autoputu. Korist od petlje će imati i stanovnici Novih Banovaca čije su ulice u poslednje vreme opterećeni kamionima koji prevoze robu do velikih logističkih centara otvorenih u industrijskoj zoni na ovom mestu u poslednjih nekoliko godina. Projekat realizuju zajednički Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i opština Stara Pazova koja je iz sopstvenog budžeta izdvojila preko million evra za ovaj projekat. Radinović je izjavio da je ova saobraćajnica bila samo san i ove i svih prethodnih lokalnih vlasti u poslednjih nekoliko decenija. “Komplikovana eksproprijacija zemljišta na kojoj se petlja nalazi, izmeštanje glavnih tokova gasovoda i obezbeđivanje dokumentacije je veliki posao koji je moj tim uspešno realizovao i mi ćemo ovu petlju pustiti u saobraćaj već 01. jula”- izjavio je Radinović. Velika vrednost petlje je i u tome što će ona biti deo velikog koridora koji pored auto-puta kroz celu industrijsku zonu povezuje sadašnje i buduće velike privredne objekte od Delhaize-a, Lidla pa do kompleksa logističkih centara kompanije Ajmaks na petlji kod Novih Banovaca. Takođe, petlja će biti čvorište i budućeg koridora koji kroz atare sela Vojka i Krnješevci povezuje zone dva velika autoputa.
Politika Stara Pazova 25.05.2017.
Skupština opštine Stara Pazova usvojila je danas Odluku o rebalansu opštinskog budžeta, koji je tehničke prirode. Po rečima Branka mazalice, šefa Odeska za budžet, obim budžeta se ne menja, a prihodi predškoslkih ustanova biće ubuduće planirani kao prihodi budžeta pa će roditelji troškove boravka dece ubuduće plaćati na račun budžeta, a ne vrtića. Odgovarajući na primedbe opozicije Bojan Kovrlija, načelnik opštinske Uprave objasnio je da Kadrovskim planom predviđenih 146 ljudi za ovu godinu, nije previše, jer se i obim poslova Uprave uvećava. Usvojena je Odluke o konverziji potraživanja Opštine Stara Pazova po osnovu javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu Saobraćajnog preduzeća „Lasta“ Beogradu iznosu 7 miliona i 82 hiljade dinara glavnog duga i oko 2 miliona 360 hiljada dinara kamate. Prihvaćene su kadrovske promene u nekim radnim telima skupštine, a na predlog odborničkih grupa.
Kultura Nova Pazova 25.05.2017.
Nova Pazova će od sutra biti domaćin 12. međunarodnog festivala folklora Razigrana mladost, koji je od ove godine član Internacionalne organizacije CIOF, koja je pod ingerencijom UNESKO organizacije, što otvara mogućnost saradnje sa ansamblima širom sveta. Pored domaćina, KUD-a Mladost, u dva festivalska dana nastupiće gosti iz Slovenije, Bugarske, Republike Srpske, ali i ansambli iz Novog Sada, Sivca, Topole, Surduka, Stare i Nove Pazove. Za učesnike su planirane muzičke, likovne i sportske radionice. Koncert u petak počinje u 20 časova, u subotu je planiran defile ulicama mesta i koncert od 19 časova, takođe u sportskoj sali osnovne škole. Organizator je KUD Mladost iz Nove Pazove.
Info Stara Pazova 25.05.2017.
Sinoć je održana konstitutivna sednica Saveta Mesne zajednice Stara Pazova, shodno rezultatima izbora od 14.maja. Nakon svečane izjave verifikovanih članova, za predsednika Saveta je izabran Boris Babik, za zamenika Dragan Milaš, obojica sa osamnaest glasova za i tri uzdržana. Istim odnosom glasova izabran je i sedmočlani Izvršni odbor Saveta Mesne zajednice Stara Pazova, a za predsednika Izvršnog odbora Bogdan Miljević. Novi predsednik Saveta Mesne zajednice Boris Babik zahvalio se građanima na ukazanom poverenju i pozvao mesno rukovodstvo da zajedničkim snagama i trudom doprinese boljitku mesta. Prvoj, konstitutivnoj sednici prisustvovao je i predsednik Skuštine opštine Stara Pazova Goran Jović, koji je uz čestitke novom predsedniku istakao, da su svi dosadašnji sazivi Saveta bili jedinstveni u radu i izrazio uverenje da će ovaj Savet biti pokretačka snaga za sve investicije u cilju dobijanja statusa grada.
Ekonomija Stara Pazova 25.05.2017.
Staropazovčani su danas imali priliku da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih mesta u kompaniji IGB Automotiv u Inđiji koja je raspisala konkurs za prijem 100 novih radnika u proizvodnom pogonu u Inđiji. Dani karijere nastavljaju se sutra u Novoj Pazovi sutra od 10 do 13 časova u prostorijama Šah kluba pri Mesnoj zajednici, a zainteresovani će imati priliku da dobiju sve neophodne informacije vezane za samo zapošljavanje, ali i za rad u samoj kompaniji, principima dobre poslovne prakse, sistemu obuke i mogućnosti neprestanog napredovanja zaposlenih.
Info Stara Pazova 25.05.2017.
Zbog organizacionih promena u funkciji je novi broj telefona na Železničkoj stanici Stara Pazova na koji putnici mogu dobiti informacije o redu vožnje ili ceni vozne karte. Broj mobilnog telefona je: 064/835-66-96. Dosadašnji fiksni telefon je u funkciji, ali je sada u službenoj upotrebi železnice i nije namenjen za pitanja putnika, saopšteno je sa Železničke stanice Stara Pazova.
Sport Novi Banovci 25.05.2017.
Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca nisu uspeli da se plasiraju u finale kupa Vojvodine, pošto su juče poraženi u polufinalu od Borca u Šajkašu. Utakmica je u regularnom toku završena 3:3, a nakon boljeg izvođenja penala Borac je otišao u finale ukupnim rezultatom 8:6. Borac će u finalu igrati protiv Dinama 1845 koji je u drugom polufinalnom meču u Pančevu pobedio Bratstvo 1946 iz Prigrevice sa 2:1. Finale kupa Vojvodine će se igrati početkom avgusta.
Info Stara Pazova 24.05.2017.
Na sutrašnjoj sednici, Skupština opštine Stara Pazova trebalo bi da usvoji Odluku o rebalansu opštinskog budžeta, na dnevnom redu su Izmene i dopune programa poslovanja Opštinske stambene agencije za ovu godinu, a pred odbornicima će biti i Početni likvidacioni izveštaj Direkcije za izgradnju. Izveštaj sadrži listu prijavljenih potraživanja koja, sa 26. aprilom iznose 81 i po milion dinara, od čega su skoro 81 milion priznata, a nešto više od 500 hiljada osporena potraživanja. Zbog racionalizacije broja zaposlenih predložene su izmene i dopune Odluke o Opštinskoj upravi, a biće reči i o izmenama i dopunama Statuta Čistoće. Skupština će razmatrati i predlog Odluke o konverziji potraživanja Opštine Stara Pazova po osnovu javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu Saobraćajnog preduzeća „Lasta“ Beograd u iznosu od 7 miliona i 82 hiljade dinara glavnog duga i oko 2 miliona 360 hiljada dinara kamate.
Ekonomija Stara Pazova 24.05.2017.
U poređenju sa okolnim mestima, gde je bilo i izmrzavanja, kukuruz u staropazovačkom ataru se nalazi u dobrom stanju, u fazi 3 do 6 listova i ovo je vreme kada ga treba tretirati od korova. Ova je kultura vrlo osetljiva na prisustvo korova i najbitnije je suzbijanje u prvoj fazi. Pre tretiranja, stručnjaci savetuju svakom poljoprivrednom proizvođaču da obiđe njivu, kako bi imao tačan pregled stanja useva i korova. Postoji širok areal proizvoda koji se mogu koristiti, samim tim i veliki raspon cena, tako da herbicide treba birati prema zastupljenosti vrste korova, stanja gajene kulture, plodoreda, savetuju stručnjaci. Poljoprivredni proizvođači su voljni da se konsultuju, jer loša primena preparata može biti loša investicija.
Ekonomija Stara Pazova 24.05.2017.
U Ekonomsko– trgovinskoj školi u Staroj Pazovi održan je Javni čas preduzetništva, koji je predviđen programom rada u okviru predmeta Preduzetništvo, na kome su učenici završnih razreda, smerova, poslovni i finansijski administrator, prezentovali virtuelna preduzeća kroz izradu biznis planova. Javni čas preduzetništva organizuje se s ciljem da učenici pokažu šta su kroz stručne predmete naučili o ekonomskim principima poslovanja i života. Kroz poslovne ideje đaci su istakli i šta po mišljenju mladih nedostaje u staropazovačkoj opštini, a što bi bilo unosno za pokretanje biznisa. Javnom času preduzetništva, na kome su maturanti pokazali interesovanje iz svih oblasti privredne delatnosti, prisustvovali su i predstavnici Opštinske uprave i OŠ “Boško Palkovljević Pinki”.
Život Stara Pazova 24.05.2017.
Svako dete u određenom periodu života biva u opasnosti od pojave različitih telesnih deformiteta. Roditelji često reaguju tek onda kada telesni deformitet poodmakne u kritičan stadijum, dok s druge strane telesne deformitete kod odraslih nije moguće otkloniti. Ova činjenica opredelila je dva mlada profesora sporta i fizičkog vaspitanja da istraže ovu oblast i osnuju Centar korektivne gimnastike u Novom Sadu. Zabrinjavajući je podatak da na uzorku od preko 700 dece samo jedno nema nijedan oblik deformiteta, pokazuje istaživanje Ksenije i Miće Radakovića, trenera korektivne gimnastike i kineziterapeuta. Kako bi se sprečio nastanak i pojava telesnih deformiteta, pre svega kod dece, preporučljivo je baviti se korektivnom gimnastikom koja podrazumeva, između ostalog, terapiju pokretom. Preporuka stručnjaka je da bi tri puta nedeljno trebalo praktikovati vežbe korektivne gimnastike 45 minuta za decu do 75 minuta za odrasle.
Kultura Stara Pazova 24.05.2017.
U Staroj Pazovi na 55. festivalu amaterskih pozorišnih društava Vojvodine večeras nastupa Centar za kulturu iz Kovina sa komadom Jelene Đorđević "Kome verujete" u režiji Predraga Stojmenovića. Nakon svake predstave u holu pozorišta se vode razgovori, a na istom mestu je postavljena izložba "Iz Pazove pozorište uvek zove" Nataše Filip, koja sadrži izbor tekstova o kulturi iz lista Naša reč. Festival traje do subote.
Sport Novi Banovci 24.05.2017.
U organizaciji šah kluba Banovci-Dunav i šahovskog saveza Srbije u Novim Banovcima će sutra početi finalni turnir kupa Srbije „Svetozar Gligorić“. Očekuje se da će na turniru učestvovatai 15. ekipa, od čega i pet iz staropazovačke Opštine. Svečano otvaranje turnira je sutra u 17.00 časova, a turnir će trajati do nedelje 28. maja
Firma Eurostroj iz Stare Pazove zapošljava trgovca u maloprodajnom objektu Praktiker. Pored rasvete i elektromaterijala, u prodavnici Praktiker u ponudi je širok asortiman šrafovske robe, ručnog, baštenskog i elektro alata, profi i hobi program. Ako ste komunikativni, vredni, imate iskustvo rada kao trgovac, prijavite se ili nam dostavite Vašu radnu biografiju.Poželjno je da kandidati budu elektotehničke struke ili da imaju osnovno znanje u navedenoj oblasti. Zainteresovai kandidati više informacija mogu dobiti na telefon broj: 063/267 032, ili poslati svoju radnu biografiju na e-mail: hr.mng@eurostroj.rs.
Potrebni radnici za rad u perionici veša u Staroj Pazovi.Zainteresovani kandidati više informacija mogu dobiti na telefon broj 069/40-51-500 kao i na broj telefona 063/24-41-76.
Firmi Moto-plast doo koja se bavi proizvodnjom folije, potrebni proizvodni operateri sa ili bez radnog iskustva za rad u proizvodnom pogonu u Novoj Pazovi. Rad je organizovan u smenama. Svoju radnu biografiju sa nazivom pozicije za koju konkurišete,zainteresovani kandidati mogu poslati na e-mail adresu: info@motoplast.rs ili doći lično u prostorije firme u ulici Njegoševa 111 u Novoj Pazovi.Za više informacija zvati na telefon broj 022/323-584 kao i na broj 022/323-364 svakog radnog dana od 8 do 16 časova.
Potrebni radnici muškog pola , za rad na presama u proizvodnji bakelitnih toalet dasaka. Zainteresovani kadidati sve informacije mogu dobiti na telefon broj 063/450-426 u periodu od 08 do 14 časova.
Predstavništvu kanadske firme Integrity iz Stare Pazove, potrebni radnici u proizvodnji. Prijave na telefone 022/310-147 i 060/508-0844 ili doći lično u sedište firme Golubinački put bb.
Stovarištu Šovljanski iz Starih Banovaca hitno potrebna dva fizička radnika. Za više informacija doći lično na adresu Grčka 2, ili pozvati na telefon broj 022/310-608.
Usled proširenja proizvodnih kapaciteta kompanija IGB AUTOMOTIV raspisuje konkurs za prijem 100 radnika u proizvodnom pogonu u Inđiji. Konkurs je otvoren do 1. juna. Prijave i biografije možete poslati na e-mail adresu prijava@bauerhin.rs ili direktno predati u kompaniji.
Potrebne žene za prodaju sladoleda u Novoj i Staroj Pazovi.Zainteresovane kandidatkinje mogu se javiti na broj telefona 060/5108333.
Kompaniji DIS su potrebni mladi, vredni i ambiciozni ljudi na sledećim pozicijama u marketu u Novoj Pazovi: prodavac- izlagač, kasir, prodavac na odeljenju voća i povrća, prodavac na odeljenju delikatesa i gotovih jela, mesar, magacioner, referent nabavke, poslovođa, vozač- dostavljač, Direktor marketa. Prijave sa kratkom biografijom i fotografijom posalti na hr@dis.rs ili se prijavite putem upitnika na sajtu www.dismarket.rs. Konkurs je otvoren do kraja juna.