Vesti u poslednjih nedelju dana
starije vesti se nalaze u arhivi

Ekonomija Nova Pazova 21.04.2017.
Danas je u industrijskoj zoni u Novoj Pazovi održan treći Mali kućni sajam firme Metal-fleks, na kome su učestvovali izlagači poznatih brendova, koji su za zainteresovane posetioce obezbedili popust od 10 odsto, kao i reklamne poklone. Preko 20 izlagača promovisalo je svoje proizvode na štandovima gde se moglo naći sve od šrafa, preko alata, kosilice, pa do bele tehnike. Zadovoljni su kupci, ali i izlagači koji pored reklame i prodaja na ovakvim sajmovima ostvare i značajne kontakte. Firma Metal-fleks se bavi proizvodnjom šrafovske robe i ima maloprodajni objekat u sklopu same firme u Novoj Pazovi.
Ekonomija Stara Pazova 21.04.2017.
Zimske temperature u Srbiji donele su probleme voćarima naročito u zlatiborskom i podunavskom kraju. Poljoprivrednici se nadaju da mraz neće potrajati, jer bi mogao da ošteti i ratarske i povrtarske kulture. Za sada je situacija na njivama i baštama dosta dobra. U baštama je najviše pretrpeo krompir i rasad koji nije pokriven folijom, dok su od poljoprivrednih kultura najosetljiviji kukuruz, soja i uljana repica. Ozimni usevi nalaze se u fazi vlatanja i otporni su na temperature do minus četiri. Ono što je dobro, jeste da je pala kiša, jer kad su niske temperature mnogo je bolje da zemljište bude mokro i temperatura zemljišta znatno je viša od temperature vazduha. Na nula stepeni, temperatura zemlje je bila 7 stepeni. Za useve bi još kobna mogla da bude sutrašnja noć, kada otopli, poljoprivrednim proizvođačima se savetuje upotreba aminokiselina, nikako ne žuriti sa primenom herbicida.
Ekonomija Stara Pazova 19.04.2017.
Na teritoriji opštine Stara Pazove u toku prethodne noći je napadalo od 28 do 32 litara na kvadratni metar. Predviđanja su bila da će napadati u proseku 50 litara. Kiša je prekinula radove u njivi, a s obzirom na to, da meteorolozi najavljuju padavine i u narednim danima, sigurno se sa mehanizacijom neće moći u polja. Ipak ove padavine su dobrodošle svim usevima.
Preduzeću Grubins doo iz Stare Pazove potrebna osoba muškog pola za rad u proizvodnji best rukavica. Zainteresovani kandidati svoje prijave mogu poslati na e-mail grubins@mts.rs., javiti se lično u preduzeće u ulici Martina Kopčika broj 11, ili pozvati na telefon broj 022/316-302.
Kompaniji ARTPOINT doo reciklaža potrebni radnici za rad u magacinu i proizvodnji na poslovima razvrstavanja, utovara, istovara i skladištenja.Radno vreme je osam sati po smenama. Prednost imaju kandidati iz Nove Pazove. Prijava na radno mesto: na mail adresu: zelenikamion@artpoint.co.rs, putem telefona 022/327-777 razgovor sa kandidatima biće obavljen 03.05.2017. godine u 9 časova na adresi : ARTPOINT doo RECIKLAŽA, Nova Pazova, II industrijska zona bb (iza zgrade TIS-a)".
Zbog povećanog obima posla firmi Pobeda compani iz Nove Pazove potrebni magacinski radnici, radnici za rad u proizvodnji i referent prodaje. Zainteresovani kandidati mogu se javtiti na telefon broj 022/323-703 ili mogu doći lično na adresu Četvrta industrijska broj 11 u Novoj Pazovi.
Potrebni radnici za rad na presama u proizvodnji bakelitnih wc dasaka. Za više informacija pozvati na telefon broj 063/450-426 u periodu od 8 do 14 časova.
Prodajem nov stan 55 m kvadratnih u Staroj Pazovi,sa pogledom na park. Javiti se na telefon 064/126-99-08
Predzeće Lifam Hidravlika doo iz Stare Pazove raspisuje konkurs za sledeća radna mesta: mašinbravar, glodač i brusač. Poželjno je radno iskustvo. Zainteresovani kandidati više informacija mogu dobitit na broj telefona 069/375-20-01.
Metal – Flex d.o.o. rapisuje konkurs za radnu poziciju: vozač. Obavezna vozačka dozvola za B i C kategoriju, kao i radno iskustvo. Zainteresovani kandidati svoju radnu biografiju mogu poslati isključivo na e-mail adresu: office@metal-flex.com
Firmi LIfam M iz Stare Pazove potrebno osam izvršilaca za različita radna mesta u proizvodnji. Uslovi su završena srednja škola, zanatske struke, minimum III stepen stručne spreme. Probni rad u trajanju od mesec dana, nakon toga mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme. Za više informacija javiti se na telefon broj 063/1031-883.
Drina Plastika – 86 doo iz Nove Pazove raspisuje konkurs za radno mesto: radnica u proizvodnji. Poželjno je iskustvo na istim poslovima. Za više informacija javiti se lično na adresu fime Četvrta industrijska 7, Nova Pazova, radnim danom od 8 do 16 časova i sa sobom poneti svoju radnu biografiju.