Vesti u poslednjih nedelju dana
starije vesti se nalaze u arhivi

Ekonomija Stara Pazova 25.05.2017.
Staropazovčani su danas imali priliku da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih mesta u kompaniji IGB Automotiv u Inđiji koja je raspisala konkurs za prijem 100 novih radnika u proizvodnom pogonu u Inđiji. Dani karijere nastavljaju se sutra u Novoj Pazovi sutra od 10 do 13 časova u prostorijama Šah kluba pri Mesnoj zajednici, a zainteresovani će imati priliku da dobiju sve neophodne informacije vezane za samo zapošljavanje, ali i za rad u samoj kompaniji, principima dobre poslovne prakse, sistemu obuke i mogućnosti neprestanog napredovanja zaposlenih.
Ekonomija Stara Pazova 24.05.2017.
U poređenju sa okolnim mestima, gde je bilo i izmrzavanja, kukuruz u staropazovačkom ataru se nalazi u dobrom stanju, u fazi 3 do 6 listova i ovo je vreme kada ga treba tretirati od korova. Ova je kultura vrlo osetljiva na prisustvo korova i najbitnije je suzbijanje u prvoj fazi. Pre tretiranja, stručnjaci savetuju svakom poljoprivrednom proizvođaču da obiđe njivu, kako bi imao tačan pregled stanja useva i korova. Postoji širok areal proizvoda koji se mogu koristiti, samim tim i veliki raspon cena, tako da herbicide treba birati prema zastupljenosti vrste korova, stanja gajene kulture, plodoreda, savetuju stručnjaci. Poljoprivredni proizvođači su voljni da se konsultuju, jer loša primena preparata može biti loša investicija.
Ekonomija Stara Pazova 24.05.2017.
U Ekonomsko– trgovinskoj školi u Staroj Pazovi održan je Javni čas preduzetništva, koji je predviđen programom rada u okviru predmeta Preduzetništvo, na kome su učenici završnih razreda, smerova, poslovni i finansijski administrator, prezentovali virtuelna preduzeća kroz izradu biznis planova. Javni čas preduzetništva organizuje se s ciljem da učenici pokažu šta su kroz stručne predmete naučili o ekonomskim principima poslovanja i života. Kroz poslovne ideje đaci su istakli i šta po mišljenju mladih nedostaje u staropazovačkoj opštini, a što bi bilo unosno za pokretanje biznisa. Javnom času preduzetništva, na kome su maturanti pokazali interesovanje iz svih oblasti privredne delatnosti, prisustvovali su i predstavnici Opštinske uprave i OŠ “Boško Palkovljević Pinki”.
Firma Eurostroj iz Stare Pazove zapošljava trgovca u maloprodajnom objektu Praktiker. Pored rasvete i elektromaterijala, u prodavnici Praktiker u ponudi je širok asortiman šrafovske robe, ručnog, baštenskog i elektro alata, profi i hobi program. Ako ste komunikativni, vredni, imate iskustvo rada kao trgovac, prijavite se ili nam dostavite Vašu radnu biografiju.Poželjno je da kandidati budu elektotehničke struke ili da imaju osnovno znanje u navedenoj oblasti. Zainteresovai kandidati više informacija mogu dobiti na telefon broj: 063/267 032, ili poslati svoju radnu biografiju na e-mail: hr.mng@eurostroj.rs.
Potrebni radnici za rad u perionici veša u Staroj Pazovi.Zainteresovani kandidati više informacija mogu dobiti na telefon broj 069/40-51-500 kao i na broj telefona 063/24-41-76.
Firmi Moto-plast doo koja se bavi proizvodnjom folije, potrebni proizvodni operateri sa ili bez radnog iskustva za rad u proizvodnom pogonu u Novoj Pazovi. Rad je organizovan u smenama. Svoju radnu biografiju sa nazivom pozicije za koju konkurišete,zainteresovani kandidati mogu poslati na e-mail adresu: info@motoplast.rs ili doći lično u prostorije firme u ulici Njegoševa 111 u Novoj Pazovi.Za više informacija zvati na telefon broj 022/323-584 kao i na broj 022/323-364 svakog radnog dana od 8 do 16 časova.
Potrebni radnici muškog pola , za rad na presama u proizvodnji bakelitnih toalet dasaka. Zainteresovani kadidati sve informacije mogu dobiti na telefon broj 063/450-426 u periodu od 08 do 14 časova.
Predstavništvu kanadske firme Integrity iz Stare Pazove, potrebni radnici u proizvodnji. Prijave na telefone 022/310-147 i 060/508-0844 ili doći lično u sedište firme Golubinački put bb.
Stovarištu Šovljanski iz Starih Banovaca hitno potrebna dva fizička radnika. Za više informacija doći lično na adresu Grčka 2, ili pozvati na telefon broj 022/310-608.
Usled proširenja proizvodnih kapaciteta kompanija IGB AUTOMOTIV raspisuje konkurs za prijem 100 radnika u proizvodnom pogonu u Inđiji. Konkurs je otvoren do 1. juna. Prijave i biografije možete poslati na e-mail adresu prijava@bauerhin.rs ili direktno predati u kompaniji.
Potrebne žene za prodaju sladoleda u Novoj i Staroj Pazovi.Zainteresovane kandidatkinje mogu se javiti na broj telefona 060/5108333.
Kompaniji DIS su potrebni mladi, vredni i ambiciozni ljudi na sledećim pozicijama u marketu u Novoj Pazovi: prodavac- izlagač, kasir, prodavac na odeljenju voća i povrća, prodavac na odeljenju delikatesa i gotovih jela, mesar, magacioner, referent nabavke, poslovođa, vozač- dostavljač, Direktor marketa. Prijave sa kratkom biografijom i fotografijom posalti na hr@dis.rs ili se prijavite putem upitnika na sajtu www.dismarket.rs. Konkurs je otvoren do kraja juna.