Vesti u poslednjih nedelju dana
starije vesti se nalaze u arhivi

Info Stara Pazova 24.04.2017.
Satiričnu komediju ,,Braćo i sestre" ili ,,Kad svi Srbi pod jednu šljivu stanu" Amaterskog pozorišta "Mirko Tatalović Ćira" iz Nove Pazove po tekstu Duška M. Petrovića, u režiji Aleksandra Baka, posle martovske premijerne izvedbe u matičnom pozorištu, sutra će imati priliku da pogleda pazovačka publika. Ovu predstavu predložio je selektor opštinskih smotri Zoltan Fridman, pozorišni reditelj iz Rume, kao prvoplasiranu u daljem takmičarskom ciklusu u zoni Srema, tako da će izvođenje u Staroj Pazovi pratiti i selektor naknadne selekcije Tibor Vajda, reditelj iz Novog Sada. Predstava će početi u 20 časova u pozorišnoj sali.
Info Stara Pazova 24.04.2017.
Zlatnu diplomu sa pokrajinske smotre recitatora, koja je održana ovog vikenda u Sečnju donelo je čak 6 predstavnika iz opštine Stara Pazova, od toga se troje plasiralo na najviši nivo. U srednjem uzrastu zlato je pripalo Lori Meršak, Ljubici Ognjenović i Andreju Simendiću, dok je juče, kada su nastupili odrasli recitatori zlato pripalo Jovanu Miljeviću, Jani Ruman i Emi Kočiš, koja se plasirala i na republičko takmičenje, gde će učestvovati i Simendić i Ognjenović iz srednjeg uzrasta. Staropazovačka opštine je imala 12 predstavnika u sva tri uzrasta. Takmičare ocenjuje žiri u sastavu: Miodrag Petrović, glumac i pesnik, Katalin Fazekaš, profesorka, Ana Leskovac, dramska umetnica, Daniela Radu, profesorka i Mihajlo Zazuljak, novinar.
Info Stara Pazova 24.04.2017.
Gradski hor Stara Pazova je u svojoj 16. Godini postojanja izašao sinoć pred publiku na svom prolećnom koncertu, i kako je rekla Radmila Andrejević, horovođa, na repertoaru imaju veliki broj numera, tako da bi svakog meseca mogli da održavaju koncerte. U tri bloka sinoć su pokazali raznovrsnost i lepotu pesama – od duhovnih, preko renesansnih do obrade srpskih pesama, ali i zabavnih, koje su delimično izveli i sa svojim gostima. Prijatelji hora, poput Vlade Kanića, sastava Julius iz Beograd i učenici Muzičke škole Ljubinka Lazića, takođe su izveli za njih prepoznatljive pesme i kako se čulo na početku programa, doneli proleće poklonicima pesme i muzike.
Info Stara Pazova 21.04.2017.
Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost dodelio je Opštini Stara Pazova sredstva u iznosu od 602 hiljade 739 dinara namenjenih za regresiranje troškova prevoza studenata za period januar – jun 2017. godine. Ugovor između resornog Sekretarijata i staropazovačke lokalne samouprave potpisan je danas u zgradi Vlade AP Vojvodine. Opština Stara Pazova je za ovu namenu iz svog budžeta izdvojila 6 miliona 750 hiljada dinara jer na teritoriji opštine Stara Pazova živi veliki broj studenata, koji se školuju na fakultetima širom Srbije, pretežno u Beogradu i Novom Sadu. Sredstva dobijena putem ovog konkursa biće iskorištena i prosleđena za 139 studenata koji su izabrani na Javnom pozivu za regresiranje troškova prevoza studenata u međumesnom saobraćaju Opštine Stara Pazova u novembru 2016. godine. Pored novčane pomoći za prevoz studenata, Opština Stara Pazova svake godine učestvuje i u pokriću dela troškova prevoza učenika srednjih škola, koji svakodnevno putuju do svojih srednjih škola u Beograd ili Zemun.
Info ostalo 21.04.2017.
Operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji, rasvetljene su teške krađe izvršene ovog meseca, u vikend naseljima na području Inđije. Policija je identifikovala 36-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je, koristeći odsustvo vlasnika, provaljivao u vikendice i pomoćne prostorije i krao alat, baštenske mašine i bakarne predmete. Pretresom njegove kuće pronađena je veća količina ukradenih predmeta, dok je jedan deo prodat otpadima sekundarnih sirovina. Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.
Info Nova Pazova 20.04.2017.
Na potisnom cevovodu fi 600 na regionalnoj kanalizaciji kod crpne stanice CS 1 prema aerodromu Batajnica došlo je do pucanja, što je prouzrokovalo izlivanje fekalija na tom delu. Ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" Stara Pazova su na terenu, a zamena delova, kako kažu, potrajaće do kasno u noć. Iako se mesto havarije nalazi blizu puta, izlivanje nije zahvatilo asfalt, te se saobraćaj odvija nesmetano.
Info Stara Pazova 19.04.2017.
Izvršni odbor Saveta MZ Stara Pazova je sinoć doneo odluke da pomogne krečenje pozorišne sale u Staroj Pazovi u vrednosti do 500 hiljada dinara, da sa 30 hiljada da pomogne popravku električne rasvete u SKUD-u Heroj Janko Čmelik, da plati autobuski prevoz na gostovanju u Hrvatskoj članovima KUD-a Branko Radičević i kupi 15 stolica, 5 stolova i 5 ormarića za Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“. Ujedno je donet predlog o imenovanju komisije za izbor članova Mesne zajednice, koji je takođe sinoć, usvojio Savet Mesne zajednice. Za predsednika Komisije je izabran Dragan Đurić, njegov zamenik je Radislav Prodanović, a članovi su Slobodan Borovac, njegov zamenik je Tatjana Smuđa i drugi član je Petar Nerandžić, dok je njegov zamenik Gordana Ljubinković.
Preduzeću Grubins doo iz Stare Pazove potrebna osoba muškog pola za rad u proizvodnji best rukavica. Zainteresovani kandidati svoje prijave mogu poslati na e-mail grubins@mts.rs., javiti se lično u preduzeće u ulici Martina Kopčika broj 11, ili pozvati na telefon broj 022/316-302.
Kompaniji ARTPOINT doo reciklaža potrebni radnici za rad u magacinu i proizvodnji na poslovima razvrstavanja, utovara, istovara i skladištenja.Radno vreme je osam sati po smenama. Prednost imaju kandidati iz Nove Pazove. Prijava na radno mesto: na mail adresu: zelenikamion@artpoint.co.rs, putem telefona 022/327-777 razgovor sa kandidatima biće obavljen 03.05.2017. godine u 9 časova na adresi : ARTPOINT doo RECIKLAŽA, Nova Pazova, II industrijska zona bb (iza zgrade TIS-a)".
Zbog povećanog obima posla firmi Pobeda compani iz Nove Pazove potrebni magacinski radnici, radnici za rad u proizvodnji i referent prodaje. Zainteresovani kandidati mogu se javtiti na telefon broj 022/323-703 ili mogu doći lično na adresu Četvrta industrijska broj 11 u Novoj Pazovi.
Potrebni radnici za rad na presama u proizvodnji bakelitnih wc dasaka. Za više informacija pozvati na telefon broj 063/450-426 u periodu od 8 do 14 časova.
Prodajem nov stan 55 m kvadratnih u Staroj Pazovi,sa pogledom na park. Javiti se na telefon 064/126-99-08
Predzeće Lifam Hidravlika doo iz Stare Pazove raspisuje konkurs za sledeća radna mesta: mašinbravar, glodač i brusač. Poželjno je radno iskustvo. Zainteresovani kandidati više informacija mogu dobitit na broj telefona 069/375-20-01.
Metal – Flex d.o.o. rapisuje konkurs za radnu poziciju: vozač. Obavezna vozačka dozvola za B i C kategoriju, kao i radno iskustvo. Zainteresovani kandidati svoju radnu biografiju mogu poslati isključivo na e-mail adresu: office@metal-flex.com
Firmi LIfam M iz Stare Pazove potrebno osam izvršilaca za različita radna mesta u proizvodnji. Uslovi su završena srednja škola, zanatske struke, minimum III stepen stručne spreme. Probni rad u trajanju od mesec dana, nakon toga mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vreme. Za više informacija javiti se na telefon broj 063/1031-883.
Drina Plastika – 86 doo iz Nove Pazove raspisuje konkurs za radno mesto: radnica u proizvodnji. Poželjno je iskustvo na istim poslovima. Za više informacija javiti se lično na adresu fime Četvrta industrijska 7, Nova Pazova, radnim danom od 8 do 16 časova i sa sobom poneti svoju radnu biografiju.