Vesti u poslednjih nedelju dana
starije vesti se nalaze u arhivi

Kultura Stara Pazova 29.05.2017.
Malograđanska svadba, Pozorišta Stevan Sremac iz Crvenke, najbolja je amaterska predstava u Vojvodini, a za režiju predstave Radoje Čupić poneo je diplomu najboljeg reditelja. Pored ove, prema oceni stručnog žirija 55.Festivala amaterskih pozorišnih društava Vojvodine, na republičkom festivalu u Kuli vojvođansku produkciju prezentovaće i drugo i trećeplasirane predstave - Traktat o sluškinjama, Kultrunog centra Kula i Kanjoš Macedonović, Dramskog studija Luča iz Kruščića. Osam festivalskih večeri predstave je ocenjivala i publika, koja je najvišu ocenu dala predstavi Braćo i sestre, AP Mirko Tatalović Ćira iz Nove Pazove. Zavesa 55.FAPDV podigla se i devete večeri, kada je u čast nagrađenih nastupilo AP „Janko Veselinović“ Bogatić, sa predstavom KLIM – KLEM.
Kultura Stara Pazova 29.05.2017.
Na 56. Muzičkom festivalu dece Vojvodine održanom juče u Bačkoj Topoli učestvovalo je čak sedam ansambala iz staropazovačke opštine. Zlatno odličje su ponele tri grupe iz Stare Pazove: starija dečja grupa KUD-a Branko Radičević, grupa OŠ Boško Palkovljević Pinki, kojoj je pripala i specijalna nagrada žirija za najbolju novu koreografiju i specijalna nagrada žirija publike za najbolji ansambl a Mihajlo Adamović je bio najupečatljiviji kolovođa po oceni žirija publike, i starija dečja grupa SKUD-a Janko Čmelik, koja je ponela i specijalnu nagradu za čuvanje i negovanje tradicije. KUD Mladost i OKUD Sveti Sava iz Nove Pazove su nagrađeni srebrnim odličjem, dok je u kategoriji mlađeg uzrasta FA Dukat iz Stare Pazove pripala srebrna diploma i specijalna nagrada za rad sa mladim sviračima a grupa Društva Branko Radičević iz Novih Banovaca je osvojila bronzano odličje dok je specijalnu nagradu za nadahnuto igranje poneo je Miloš Janković.
Kultura Stara Pazova 26.05.2017.
U Gložanu se sutra održava 47. Festival slovačkih folklornih ansambala Među učesnicima su i predstavnici Stare Pazove – FA Klasje SKUD-a Heroj Janko Čmelik i Ženska pevačka grupa Udruženja žena pomenutog Društva. Festival je od nacionalnog značaja za Slovake u Srbiji, takmičarskog je karaktera. U revijalnom delu nastupaju gostujući ansambli iz Slovačke a pobednik festivala Tancuj, tancuj odlazi kao predstavnik Srbije na prestižni festival u slovačkoj Đetvi.
Kultura Nova Pazova 25.05.2017.
Nova Pazova će od sutra biti domaćin 12. međunarodnog festivala folklora Razigrana mladost, koji je od ove godine član Internacionalne organizacije CIOF, koja je pod ingerencijom UNESKO organizacije, što otvara mogućnost saradnje sa ansamblima širom sveta. Pored domaćina, KUD-a Mladost, u dva festivalska dana nastupiće gosti iz Slovenije, Bugarske, Republike Srpske, ali i ansambli iz Novog Sada, Sivca, Topole, Surduka, Stare i Nove Pazove. Za učesnike su planirane muzičke, likovne i sportske radionice. Koncert u petak počinje u 20 časova, u subotu je planiran defile ulicama mesta i koncert od 19 časova, takođe u sportskoj sali osnovne škole. Organizator je KUD Mladost iz Nove Pazove.
Kultura Stara Pazova 24.05.2017.
U Staroj Pazovi na 55. festivalu amaterskih pozorišnih društava Vojvodine večeras nastupa Centar za kulturu iz Kovina sa komadom Jelene Đorđević "Kome verujete" u režiji Predraga Stojmenovića. Nakon svake predstave u holu pozorišta se vode razgovori, a na istom mestu je postavljena izložba "Iz Pazove pozorište uvek zove" Nataše Filip, koja sadrži izbor tekstova o kulturi iz lista Naša reč. Festival traje do subote.
Firma Eurostroj iz Stare Pazove zapošljava trgovca u maloprodajnom objektu Praktiker. Pored rasvete i elektromaterijala, u prodavnici Praktiker u ponudi je širok asortiman šrafovske robe, ručnog, baštenskog i elektro alata, profi i hobi program. Ako ste komunikativni, vredni, imate iskustvo rada kao trgovac, prijavite se ili nam dostavite Vašu radnu biografiju.Poželjno je da kandidati budu elektotehničke struke ili da imaju osnovno znanje u navedenoj oblasti. Zainteresovai kandidati više informacija mogu dobiti na telefon broj: 063/267 032, ili poslati svoju radnu biografiju na e-mail: hr.mng@eurostroj.rs.
Potrebni radnici za rad u perionici veša u Staroj Pazovi.Zainteresovani kandidati više informacija mogu dobiti na telefon broj 069/40-51-500 kao i na broj telefona 063/24-41-76.
Firmi Moto-plast doo koja se bavi proizvodnjom folije, potrebni proizvodni operateri sa ili bez radnog iskustva za rad u proizvodnom pogonu u Novoj Pazovi. Rad je organizovan u smenama. Svoju radnu biografiju sa nazivom pozicije za koju konkurišete,zainteresovani kandidati mogu poslati na e-mail adresu: info@motoplast.rs ili doći lično u prostorije firme u ulici Njegoševa 111 u Novoj Pazovi.Za više informacija zvati na telefon broj 022/323-584 kao i na broj 022/323-364 svakog radnog dana od 8 do 16 časova.
Potrebni radnici muškog pola , za rad na presama u proizvodnji bakelitnih toalet dasaka. Zainteresovani kadidati sve informacije mogu dobiti na telefon broj 063/450-426 u periodu od 08 do 14 časova.
Predstavništvu kanadske firme Integrity iz Stare Pazove, potrebni radnici u proizvodnji. Prijave na telefone 022/310-147 i 060/508-0844 ili doći lično u sedište firme Golubinački put bb.
Stovarištu Šovljanski iz Starih Banovaca hitno potrebna dva fizička radnika. Za više informacija doći lično na adresu Grčka 2, ili pozvati na telefon broj 022/310-608.
Usled proširenja proizvodnih kapaciteta kompanija IGB AUTOMOTIV raspisuje konkurs za prijem 100 radnika u proizvodnom pogonu u Inđiji. Konkurs je otvoren do 1. juna. Prijave i biografije možete poslati na e-mail adresu prijava@bauerhin.rs ili direktno predati u kompaniji.
Potrebne žene za prodaju sladoleda u Novoj i Staroj Pazovi.Zainteresovane kandidatkinje mogu se javiti na broj telefona 060/5108333.
Kompaniji DIS su potrebni mladi, vredni i ambiciozni ljudi na sledećim pozicijama u marketu u Novoj Pazovi: prodavac- izlagač, kasir, prodavac na odeljenju voća i povrća, prodavac na odeljenju delikatesa i gotovih jela, mesar, magacioner, referent nabavke, poslovođa, vozač- dostavljač, Direktor marketa. Prijave sa kratkom biografijom i fotografijom posalti na hr@dis.rs ili se prijavite putem upitnika na sajtu www.dismarket.rs. Konkurs je otvoren do kraja juna.