VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • 6 zlatnih diploma iz Sečnja za recitarore iz opštine Stara Pazova • Produžen Second hand bazar u Parohijskom domu u Staroj Pazovi do petka • Jedinstvo i Omladinac igrali nerešeno, Podunavac izgubio u Šajkašu • Odbojkašice Jedinstva ponovo pobedile TENT, u sredu meč lopta za titulu! • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 26.09.2019.
Otvorene nove prostorije Komercijalne banke u Staroj Pazovi

Danas su u Staroj Pazovi svečano otvorene nove prostorije Komercijalne Banke. Klijenti jedne od najstarijih finansijskih institucija na tržištu mogu je pronaći u novom, većem poslovnom prostoru, u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 22.

Direktorka ekspoziture u Staroj Pazovi Božica Jurišić kaže da nakon 17 godina poslovanja na teritoriji opštine Stara Pazova imaju poverenje preko 8000 fizičkih lica, preko 1000 poljoprivrednika i preko 500 pravnih lica i svi su privučeni činjenicom da ova Banka pruža kvalitetne, brze i uspešne bankarske usluge i kredite. Takođe, zadovoljni su što Banka uvek gleda da bude što bliža klijentu i podrška i partner u njegovom poslovanju.

Među brojnim gostima na otvaranju je bila i Jelena Ivanović, izvršna direktorka Komercijalne banke za odnose sa stanovništvom koja je istakla da se Banka gotovo pet decenija razvija i raste i da su svojim korisnicima u Staroj Pazovi želeli da priušte nove prostorije sa adekvatnim parkingom jer im je svaki klijent zlata vredan prijatelj kome treba pružiti najbolju uslugu.

U ovoj ekspozituri su dostupni proizvodi i usluge iz svih segmenata bankarskog poslovanja.

Osim tradicionalnih bankarskih proizvoda i usluga, Komercijalna banka je pokrenula proces modernizacije i digitalizacije i, uvođenjem najnovijih tehnologija i programa koji se koriste u bankarstvu, klijentima omogućila korišćenje proizvoda i usluga koji prate zahteve savremenog života.