VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 03.10.2019.
75 GODINA NOVE NOVE PAZOVE: Priznanja za najbolje Novopazovčane

U Novoj Pazovi sinoć je svečanom dodelom zahvalnica završena ovogodišnja manifestacija Dani doseljenika, koja ima za cilj čuvanje uspomena na naseljavanje ovog mesta kolonistima pre 75 godina, i nastanka nove Nove Pazove.

Mesna zajednica je uručila Zahvalnice kao priznanje za izuzetan doprinos u afirmaciji i promociji Nove Pazove u oblasti sporta Đorđu Grubiću, Mladenu Bunčiću, Danilu Vukeliću i Daliboru Punišiću, u oblasti kulture zahvalnice KUD-u Mladost, OKUD-u Sveti Sava i UU Nova Pazova a posebno priznanje pripalo je svešteniku Miletu Jokiću, koji je tu proveo 40 godina, kao i predsedniku opštine Stara Pazova Đorđu Radinoviću za doprinos razvoju Nove Pazove.

U dokumentarnom filmu koji je prikazan videlo se da se Nova Pazova neprestano razvijala, tako da je posle 75 godina prerasla u veliko mesto u koje dolaze kompanije iz celog sveta, rekao je Željko Madžarević, predsednik Saveta MZ Nova Pazova.

U Novoj Pazovi prema poslednjem popisu ima 18.700 stanovnika. Nastavlja se sa velikim investicijama poput zamene led rasvete, izgradnje trenažne hale i povezivanju industrijske zone sa međunarodnim autoputem.