(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar i pokrajinski sekretar za poljoprivredu u poseti Staroj Pazovi • U ponedeljak suzbijanje larvi komaraca sa zemlje, preparati nisu opasni za pčele • COVID 19: Vakcinacija daje rezultate, u staropazovačkoj opštini svega 4 novozaražena • U utorak u zgradi opštine od 10.00 sastanak sa predstavnicima JVP "Vode Vojvodine" u vezi naknade za odvodnjavanje • Novopazovčani na humanitarnom bazaru sakupili 260.000 dinara za malu Taru Đokić • Predstava "Brakolomije" nasmejala publiku u Staroj Pazovi, već u ponedeljak komedija "Šta ćemo sad?" u Starim Banovcima • U nedelju akcija dobrovoljnog davanja krvi u Novoj Pazovi • Dunav igra protiv Radničkog, Jedinstvo gostuje u Subotici, a Omladinac dočekuje ekipu Kozare • OK Jedinstvo tehnički organizator juniorskog prvenstva Srbije za odbojkašice • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo, temperatura od 11 do 23 stepena
Info 31.01.2020.
Stara Pazova
Bojan Džepina najbolji sportista za 2019. godinu, odbojkašice Jedinstva najbolja ekipa

Bojan Džepina, prvak sveta u kik boksu najbolji je sportista za 2019. godinu i a najbolja ekipa su odbojkašice Jedinstva.

Na ovogodišnjem proglašenju najboljih u oblasti sporta, proglašeno je pet najboljih sportskih ekipa (FK Jadran, ŠK Mladost, KK Stara Pazova, KK Dunav i OK Jedinstvo) i isto toliko pojedinaca (Marko Živković, FK Podunavac, Leposava Glušica, RK Mladost, Đorđe Tešanović KK Front i Emilija Žakić, OK Jedinstvo i Bojan Džepina) .

Za najboljeg trenera je proglašen Marko Nikolić trener ženskog odbojkaškog kluba Omladinac iz Novih Banovaca, najbolji sportski radnici su Živko Smuđa KK Jadran, Mirko Marković RK Mladost i Zoran Ašćerić iz Kajakaškog kluba Banovci, najbolji profesor fizičkog vaspitanja je Miroslav Marković iz Gimnazije Branko Radičević a najbolji sportista sa invaliditetom je Zoran Lošić iz Novih Banovaca.
Za nabolje sudije su izabrani karate sudija Anđelka Šavija iz Nove Pazove, međunarodni teniski sudija Milica Savić iz Stare Pazove i košarkaški sudija Miloš Hadžić iz Stare Pazove.
Specijalnu nagradu je dobio Šah klub Vojka zbog plasmana u viši rang, a ŽOK-u Omladinac zbog uspeha mlađih kategorija specijalnu nagradu je dodelio Zoran Gajić, predsednik OSS.

Za omasovljenje sporta nagradu je dobio Tekvondo klub Imperijum iz Nove Pazove dok je Medius specijal nagrada otišla u ruke Momira Ćućuza iz Džiu Džitsu kluba iz Banovaca.

Najbolji pionir je mladen Bunčić iz Aero kluba Nova Pazova, najbolji kadet je Aleksandra Havran iz SD Jedinstvo a najbolji junior je odbojkašica Ivana Lihtler.

Svečanosti su pored nagrađenih, prisustvovali i brojni gosti, predstavnici sportskih saveza, lokane samouprave i institucija a među njima i Vladimir Batez, Pokrajinski sekretar omladine i sporta, Zoran Gajić, predsednik OSS i Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova.

Ovu prestižnu nagradu već 53. godinu za redom organizuju Radio- televizija Stara Pazova, Sportski savez i opština Stara Pazova.