VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 12.03.2020.
Ulice Hurbanova i Zmaj Jovina u Staroj Pazovi uskoro postaju jednosmerne

Ulice Hurbanova i Zmaj Jovina u Staroj Pazovi uskoro bi trebalo da budu jednosmerne radi lakšeg funkcionisanja saobraćaja u ovim delovima mesta.

Nakon što je tokom prošle godine uređen parking prostor u ulici Vladimira Hurbana u Staroj Pazovi i time delimično rešen problem sa parkiranjem u zoni gde se nalaze vrtić i dom zdravlja, uzdužno parkirana vozila koja tu stoje i po osam sati i dalje onemogućuju mimoilaženje vozila koja učestvuju u saobraćaju što stvara kolone i čekanje.

Za mesec dana režim saobraćaja u ovoj ulici i ulici Zmaj Jovinoj biće izmenjen što znači da će ove dve ulice biti jednosmerne. Uključenje u Hurbanovu će biti moguće sa glavnog puta, odnosno iz ulice Karađorđeva i jednosmerni režim važi do raskrsnice sa Učiteljskom odnosno novom ulicom Adama Vereša. U suprotnom smeru će biti dozvoljeno samo kolima hitne pomoći i to pod rotacijom. U Zmaj Jovinu ulicu će moći da se uđe iz ulice Branka Radičevića i da se saobraćaj kreće ka Svetosavskoj ulici, ali iz Svetosavske ulice vozači neće smeti da uđu u Zmaj Jovinu.

Zbog situacije na parking prostoru, nadležni razmatraju mogućnost da se i u tom delu Stare Pazove uvede naplata parkiranja što bi olakšalao funkcionisanje saobraćaja u celosti. Podsetimo, ovom naselju ima ukupno 606 parking mesta, a cena karte iznosi 25 do 35 dinara po času, odnosno 100 dinara koliko košta dnevna karta.