VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 16.03.2020.
FUDBAL: Pred praznim tribinama u opštinskom derbiju Sremac savladao Jedinstvo 3:2

Proteklog vikenda odigrane su utakmice u kojima učestvuju lokalni klubovi. Sve utakmice su igrane pred praznim tribinama zbog mera koje sun a snazi zbog epidemije koronavirusa.

U okviru 17.kola Srpske lige Vojvodina FK "Omladinac" iz Novih Banovaca u subotu je u Bačkoj Palanci ostvario značajnu pobedu protiv Bratstva iz Prigrevice 0:1, dok je Dunav iz Starih Banovaca igrao nerešeno u Sremskoj Mitrovici sa ekipom Radničkog 0:0. Posle ovog kola fudbaleri Omladinca nalaze se na 9. mestu aktuelne tabele sa 22 boda, dok Dunav zauzima poslednje mesto na tabeli.

U okviru 17.kolu Vojvođanske fudbalske lige grupa "Jug", u opštinskom derbiju u Vojki Sremac je savladao Jedinstvo iz Stare Pazova sa 3:2. Podunavac je u Belegišu izgubio od Mladosti iz Novog Sada 0:1,dok je Jadran u Golubincima savladao Slogu iz Temerina sa 1:0. Dan ranije Radnički je u Novom Sadu igrao nerešeno sa ekipom Mladosti 2:2. Jedinstvo je ostalo na 7. mestu na tabeli, Podunavac je 9, Radnički 10, Sremac 12 a Jadran na 16, poslednjem mestu na tabeli.

Sva sportska takmičenja obustavljau se dod daljnjeg.