(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U nedelju koncert benda "(Ne)Normalni" posvećen Vladi Divljanu. Gost je Zdenko Kolar basista "Idola" • U Starim Banovcima obustavljen saobraćaj na raskrsnici Milenka Pevca i Pere Čodanovića do 5.12. • COVID 19: Više od 55.000 vakcina podeljeno u staropazovačkoj Opštini, situacija sa virusom sve stabilnija • JKP ČISTOĆA: Licitacija za pijačne tezge i mesto na betonu održaće se 9. decembra • Godišnja izložba ULUSP–a u petak uveče u holu pozorišta • NOVI BANOVCI: KUD Branko Radičević proslavlja 70 godina postojanja • "Alasi" igraju u Kragujevcu proziv Radničkog • Pomozimo Teodori Radojković iz Stare Pazove da lekarsku sobu zameni školskom klupom i igralištem. POŠALJITE SMS 1139 NA 3030 • VREME: Hladno, temperatura do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Politika 02.06.2020.
Stara Pazova
IZBORI: OO PS Stara Pazova protestuje zbog zabrane spota izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu"

Povodom odluke REM-a da mediji obustave emitovanje predizbornog reklamnog spota izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", Opštinski odbor Pokreta socijalista je izdao sledeće saopštenje:

"Opštinski odbor Pokreta socijalista Stara Pazova protestuje zbog zabrane predizbornog spota izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" od strane REM-a. Smatramo da scena sa devojčicom nema kontekst eksploatacije dece. Naprotiv, poruka spota je da sve što koalicija okupljena oko SNS-a čini, usmereno je na dobrobit onih koji su nam najdragaconiji- deci Srbije i njihovim porodicama.

Pokret socijalista, kao stranka socijalne pravde i jednakosti, je posebno ponosna na rezultate koje je država ostvarila u zaštiti dece, kako na planu ekonomskog osnaživanja porodica u kojima žive, tako i na planu njihove zaštite od bilo koje vrste nasilja i eksploatacije. Utoliko je ova zabrana apsurdnija.

Takođe, pitamo sve one koji šire neistine o tobožnjem "medijskom mraku", kako to da se samo spotovi vladajuće koalicije zabranjuju od strane regulatornog tela? Dok se pre 8 godina niko nije smeo ni usuditi da učini ništo slično iako su upravo spotovi današnjih opozicionara vrcali od laži i svake vrste zloupotrebe, od istine do dece?

PS izražava zadovoljstvo što će birači prepoznati ko se brine o kvalitetu njihovog života, a ko im ga je više od deceniju sistematski uništavao i to nikakva zabrana spota neće omesti.

Pozivamo sve naše birače da to potvrde na izborima 21. Juna." - navodi se u saopštenju koje je pristiglo u našu redakciju.