(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U nedelju koncert benda "(Ne)Normalni" posvećen Vladi Divljanu. Gost je Zdenko Kolar basista "Idola" • U Starim Banovcima obustavljen saobraćaj na raskrsnici Milenka Pevca i Pere Čodanovića do 5.12. • COVID 19: Više od 55.000 vakcina podeljeno u staropazovačkoj Opštini, situacija sa virusom sve stabilnija • JKP ČISTOĆA: Licitacija za pijačne tezge i mesto na betonu održaće se 9. decembra • Godišnja izložba ULUSP–a u petak uveče u holu pozorišta • NOVI BANOVCI: KUD Branko Radičević proslavlja 70 godina postojanja • "Alasi" igraju u Kragujevcu proziv Radničkog • Pomozimo Teodori Radojković iz Stare Pazove da lekarsku sobu zameni školskom klupom i igralištem. POŠALJITE SMS 1139 NA 3030 • VREME: Hladno, temperatura do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 30.06.2020.
Stara Pazova
Srednja škola “Sveti Arhangel” - istureno odeljenje u Sremskoj Mitrovici

Pravi je momenat da zastanete i razmislite zbog čega je odlična ideja da se vaše dete školuje za zanimanje medicinska sestra - tehničar. Tim pre, što diplomu za ovo zanimanje IV stepena može da zvanično upiše i u radni dosije, te da nastavi dalje školovanje, ako to želi.

Srednja škola “Sveti Arhangel”, koja se nalazi u Novom Sadu, ima i istureno odeljenje u Sremskoj Mitrovici. Svim stanovnicima ovog mirnog i izuzetno zanimljivog sremačkom mesta je sada na raspolaganju i mogućnost školovanja za jedno od, slobodno možemo reći, najperspektivnijih zanimanja današnjice.

Pored odlično opremljenog prostora, ova privatna srednja škola omogućuje svim učenicima i pohađanje prakse u okviru eminentnih institucija. A to je izuzetno važno za njihov budući rad, upravo zato što će imati priliku da ih sa nastavnim programom upoznaju cenjeni stručnjaci koji su u tim institucijama zaposleni.Time će već biti na dobitku u odnosu na učenike drugih škola, jer će se tokom praktičnog dela nastave upoznati sa mnogim tajnama ovog posla. Bez sumnje će im to biti od koristi, tako da će moći i bolje da obavljaju posao za koji su se školovali, kada za to bude došlo vreme.

Iako se podrazumeva, moramo istaći podatak da se školovanje za obrazovni profil medicinska sestra - tehničar sprovodi isključivo u skladu sa aktuelnim programom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Cena školovanja je ono čime će roditelji, odnosno staratelji učenika, bez ikakve sumnje biti i više nego oduševljeni!
Naime, istureno odeljenje Srednje škole “Sveti Arhangel” u Sremskoj Mitrovici se trudi da školovanje učini dostupnim svima, pa su u tom smislu i cene usklađene sa trenutnom platežnom moći, što se svakako smatra izuzetno značajnim.

Nemojte smišljati više koju će srednju školu vaše dete treba da upiše! Smer medicinska sestra - tehničar je dostupan za sve zainteresovane u Sremskoj Mitrovici. Rezervišite na vreme mesto i obezbedite budućnost svom detetu!

Prijavu možete izvršiti direktno u prostorijama škole, koje se nalaze u ulici Kralja Petra Prvog broj 9, na drugom spratu. Radno vreme škole je od 8 do 21 h u toku radne sedmice i subotom od 9 do 14 h. Broj telefona za sve informacije je 0600220179

Došao je trenutak da rezervišite mesto i da date detetu priliku da uči od najboljih, te da stekne diplomu za jedno od odlično plaćenih zanimanja!