(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Šest dana uzastopce bez registrovanih novih zaraženih u opštini Stara Pazova • Vakcinalni punk se sa Pazovačkih bazena premešta u Centar za prevenciju u centru Stare Pazove • Irina Nešić učenica generacije u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi • Maja Mihajlović učenica generacije u Ekonomskoj školi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 33 stepeni.
Politika 06.08.2020.
Nova Pazova
U novom sazivu Skupštine Srbije i poslanica iz Nove Pazove

U ponedeljak u Skupštini Srbije su potvrđeni mandati novih narodnih poslanika koji su položili zakletvu, čime je zvanično konstituisan novi saziv parlamenta. U ovom sazivu opštinu Stara Pazova će predstavljati Maja Grbić, diplomirana pravnica iz Nove Pazove koja je obavljala dužnost pomoćnika predsednika opštine za poljoprivredu i komunalne delatnosti. Pre toga je u opštinskoj upravi bila načelnica Odeljenja za urbanizam i građenje. Izabrana je na lisi “Aleksandar Vučić – za našu decu”.

Kada su u pitanju ostale opštine u Sremu, pored već prepoznatiljivih političara i poslanika vladajuće koalicije Dr Aleksandra Martinovića iz Rume i Marjana Rističevića iz Novih Karlovaca, kao i prvog na listi Branislava Nedimovića iz Sremske Mitrovice, naš okrug će predstavljati i Radinović Dragana, inžinjer prehranbenih tehnologija iz Krčedina, Tomislav Janković inžinjer menadžmenta iz Mačvanske Mitrovice i Subić Milena diplomirani ekonomista iz Šida.

U prošlom sazivu opštinu Stara Pazova u republičkom parlamentu su predstavljale Ljibuška Lakatoš, sadašnja predsednica Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine i Gorjana Marinković iz Stare Pazove, obe izabrane na listi vladajuće koalicije.