(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovačka policija uhapsila N.R. (41) zbog sumnje u proizvodnju i preprodaju marihuane • Iz Inđije sa festivala "300 hiljada osmeha za Stefana" pola miliona dinara za Stefana Subotića • COVID 19: Tokom vikenda u opštini Stara Pazova 70 novozaraženih osoba • "Patrolne šape" i "After- posle pada" u bioskopima u Novoj Pazovi i Starim Banovcima • Humanitarni bazar za Veljka Savića u subotu u njegovoj Vojki • U četvrtak dobrovoljno davanje krvi ispred Opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 23 stepeni.
Info 14.08.2020.
Krnješevci
Dovoljno električne energije u industrijskim zonama u Krnješevcima i Šimanovcima

Predstavnici Javnog preduzeća EPS obišli su danas trafostanicu u radnoj zoni u Krnješevcima koja električnom energijom napaja oko četrdesetak kompanija koje posluju u tom delu Srema. S obzirom da se nalazi između staropazovačke i pećinačke opštine, najavljen je dolazak novih kompanija kojima je obezbeđeno nesmetano snabdevanje električnom energijom.

Dolazak sve većeg broja domaćih i stranih kompanija koje poslednjih nekoliko godina posluju u industrijsim zonama u Krnješevcima i Šimanovcima zahtevao je obezbeđivanje neometane isporuke električne energije i rastrećenje postojećih trafo stanica u staropazovačkoj i pećinačkoj opštini. S tim u vezi, u takozvanoj južnoj radnoj zoni u Krnješevcima pre tri godine izgrađen je kompleks trafostanice čime je ovaj problem rešen.

Trafostanica ima značaja za privredu ove dve opštine u čijim pomenutim radnim zonama posluje oko četrdesetak kompanija u kojima radi oko 10.000 ljudi ističu nadležni i najavljuju dolazak novih investitora.

Ulaganje oko 2 miliona evra u izgradnju trafostanice koja se nalazi u neposrednoj blizini auto-puta Beograd - Zahreb isplatilo se, poručuju nadležni i dodaju da je time obezbeđen viši stepen kvaliteta u napajunju električnom energijom i stvoreni preduslovi za nastavak privrednog razvoja ove regije.