(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovačka policija uhapsila N.R. (41) zbog sumnje u proizvodnju i preprodaju marihuane • Iz Inđije sa festivala "300 hiljada osmeha za Stefana" pola miliona dinara za Stefana Subotića • COVID 19: Tokom vikenda u opštini Stara Pazova 70 novozaraženih osoba • "Patrolne šape" i "After- posle pada" u bioskopima u Novoj Pazovi i Starim Banovcima • Humanitarni bazar za Veljka Savića u subotu u njegovoj Vojki • U četvrtak dobrovoljno davanje krvi ispred Opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 23 stepeni.
Info 20.08.2020.
Nova Pazova
“Putevi Srbije” tek od sutra inteziviraju radove na nadvožnjaku Nova Pazova – St.Banovci, trajaće do kraja novembra

Radovi na autoputu na petlji Nova Pazova na popravci oštećenog nadvožnjaka biće obavljeni u periodu od sutra, 21. avgusta do 30. novebra, a u zoni radova iz pravca Novi Sad-Beograd saobraćaj će se preusmeravati sa leve na desnu kolovoznu traku, obaveštavaju u Javnom pšreduzeću "Putevi Srbije".

Tu će se odvijati dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu, a alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci i petlja Stara Pazova. Podsetimo, 21. maja na auto-putu Beograd - Novi Sad kod petlje Nova Pazova došlo je do saobraćajne nezgode gde je kamion sa natovarenim bagerom zakačio konstrukciju nadvožnjaka koji je deo puta Nova Pazova - Stari Banovci.

Zbog složenosti oštećenja, završetak radova je prvobitno bio predviđen za kraj juna, potom jula, a zatim do kraja avgusta. Međutim, sada je izvesno da će izmenjen režim saobraćaja potrajati još nešto više od tri meseca. Velika mehanizacija za sanaciju nadvožnjaka je počela da pristiže tek u poslednjih nekoliko dana.

Početkom sledeće nedelje će RTV Stara Pazova dobiti odgovore od JP Putevi Srbije o razlozima za ovakvo odlaganje radova. S obzirom da je nadvožnjak deo nove petlje uključenja na auto-put i da su u njegovoj blizini veliki privredni objekti, veliki broj ljudi je zainteresovan za njegovu što bržu opravku i ponovno funkcionisanje.