(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Šest dana uzastopce bez registrovanih novih zaraženih u opštini Stara Pazova • Vakcinalni punk se sa Pazovačkih bazena premešta u Centar za prevenciju u centru Stare Pazove • Irina Nešić učenica generacije u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi • Maja Mihajlović učenica generacije u Ekonomskoj školi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 33 stepeni.
Info 26.08.2020.
Stara Pazova
JP PUTEVI SRBIJE: Radovi na nadvožnjaku će zbog "složenosti problema" trajati do kraja novembra

Pre nešto više od tri meseca, tačnije 21. maja na auto-putu Beograd - Novi Sad kod petlje Nova Pazova došlo je do saobraćajne nezgode gde je kamion sa natovarenim bagerom zakačio konstrukciju nadvožnjaka koji je deo puta Nova Pazova - Stari Banovci. Tri meseca posle ovog incidenta radovi i dalje traju i tako će biti do kraja novembra, obaveštavaju u JP "Putevi Srbije".

Isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je za saobraćaj zbog radova na popravci oštećenog nadvožnjaka, inače dela puta Nova Pazova - Stari Banovci, te se kao alternativni putni pravci koriste putni pravci - petlja Novi Banovci i petlja Stara Pazova.

U zoni radova iz pravca Novi Sad-Beograd, saobraćaj će se preusmeravati sa leve na desnu kolovoznu traku, gde će se odvijati dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu.

I nešto više od tri meseca posle saobraćajne nezgode prilikom koje je kamion sa natovarenim bagerom zakačio konstrukciju nadvožnjaka koji je deo puta Nova Pazova - Stari Banovci, traju radovi na popravci što podrazumeva i izmenu režima saobraćaja.

Velika mehanizacija za sanaciju nadvožnjaka je počela da pristiže tek u poslednjih nekoliko dana. S obzirom da je nadvožnjak deo nove petlje uključenja na auto-put i da su u njegovoj blizini veliki privredni objekti, veliki broj ljudi je zainteresovan za njegovu što bržu opravku i ponovno funkcionisanje.

Zbog složenosti oštećenja, završetak radova je prvobitno bio predviđen za kraj juna, potom jula, a zatim do kraja avgusta. Međutim, sada je izvesno da će izmenjen režim saobraćaja potrajati još nešto više od tri meseca.