(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Pronađena bomba u Novoj Pazovi • Povređena žena na pešačkom prelazu kod Sokolskog doma u Staroj Pazovi • Na turniru u Golubincima za malog Petra sakupljeno 65.000 dinara Na akciji dobrovoljnog davanja krvi u Novim Banovcima odazvalo se 70 osoba • U opštini Stara Pazova vakcinisano 25.000 ljudi • COVID 19: Novih 23 zaraženih, imunizacija se nastavlja na bazenima vakcinama "Sinofarm" i "Fajzer Biontek" • Novi račun JKP Vodovod i kanalizacija 325-9500500156171-96 • I ovog maja JKP "Čistoća" odnosi kabasti otpad • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura od 12 do 26 stepeni
Info 20.02.2013.
Stara Pazova
Prezentacija naše opštine u Beču

U petak je u svečanoj sali Diplomatske akademije u Beču Opština Stara Pazova održala prezentaciju svojih privrednih, strateških i turističkih potencijala. Manifestacija „Investirajte u Staru Pazovu“ je organizovana uz pomoć Ambasade Republike Srbije u Austriji i pod pokroviteljstvom „Unika osiguranja“ i „Rajfajsen banke.“ Prezentaciji je prisutvovalo preko 400 zvanica iz sveta privrede, članovi diplomatskog kora i vojni atašei brojnih zemalja.

Otvarajući skup, Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova se zahvalio našem ambasadoru Milovanu Božinoviću, kao i svim prisutnim privrednicima i gostima, što mu je ukazana čast da na Dan Državnosti Srbije predstavi svoju domovinu i svoju Opštinu Staru Pazovu- opštinu sa najboljim geografskim položajem u Srbiji i opštinu investicija i solidarnosti. Predsednik Radinović je posebno iskazao zahvalnost gospodinu Mihaelu Mileru, vlasniku kompanije „Ajmaks“ koja uskoro počinje da gradi u našoj opštini jedan od najvećih logističkih centara u Evropi. Mihael Miler je za RTV Stara Pazova rekao da su strateški položaj između dva auto-puta i odlična saradnja sa sadašnjom lokalnom samoupravom bili presudni da gradi ovakav kapitalan objekat na teritoriji Opštine Stara Pazova. U prezentaciji tri postojeće i nove četvrte centralne industrijske zone su učestvovali i Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju, Milan Beara, predsednik MZ Novi Banovci i Goran Savić, pomoćnik Predsednika opštine za ekonomski razvoj, kao i ostali zvaničnici Opštine Stara Pazova. Prema njihovim rečima, prezentacija je urodila plodom i mnogo privrednika je pokazalo interesovanje za investiranje u našoj opštini. Čuveni građevinski gigant „Por“ je već zakazao svoj dolazak.

Nakon prezentacije Predsednik Opštine je sa saradnicima na poziv Marije Ščevak, aktivistkinje pri Kancelariji Ujedinjenih Nacija za Evropu, posetio ovu eminentnu instituciju.