VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • 6 zlatnih diploma iz Sečnja za recitarore iz opštine Stara Pazova • Produžen Second hand bazar u Parohijskom domu u Staroj Pazovi do petka • Jedinstvo i Omladinac igrali nerešeno, Podunavac izgubio u Šajkašu • Odbojkašice Jedinstva ponovo pobedile TENT, u sredu meč lopta za titulu! • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 20.02.2013.
Prezentacija naše opštine u Beču

U petak je u svečanoj sali Diplomatske akademije u Beču Opština Stara Pazova održala prezentaciju svojih privrednih, strateških i turističkih potencijala. Manifestacija „Investirajte u Staru Pazovu“ je organizovana uz pomoć Ambasade Republike Srbije u Austriji i pod pokroviteljstvom „Unika osiguranja“ i „Rajfajsen banke.“ Prezentaciji je prisutvovalo preko 400 zvanica iz sveta privrede, članovi diplomatskog kora i vojni atašei brojnih zemalja.

Otvarajući skup, Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova se zahvalio našem ambasadoru Milovanu Božinoviću, kao i svim prisutnim privrednicima i gostima, što mu je ukazana čast da na Dan Državnosti Srbije predstavi svoju domovinu i svoju Opštinu Staru Pazovu- opštinu sa najboljim geografskim položajem u Srbiji i opštinu investicija i solidarnosti. Predsednik Radinović je posebno iskazao zahvalnost gospodinu Mihaelu Mileru, vlasniku kompanije „Ajmaks“ koja uskoro počinje da gradi u našoj opštini jedan od najvećih logističkih centara u Evropi. Mihael Miler je za RTV Stara Pazova rekao da su strateški položaj između dva auto-puta i odlična saradnja sa sadašnjom lokalnom samoupravom bili presudni da gradi ovakav kapitalan objekat na teritoriji Opštine Stara Pazova. U prezentaciji tri postojeće i nove četvrte centralne industrijske zone su učestvovali i Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju, Milan Beara, predsednik MZ Novi Banovci i Goran Savić, pomoćnik Predsednika opštine za ekonomski razvoj, kao i ostali zvaničnici Opštine Stara Pazova. Prema njihovim rečima, prezentacija je urodila plodom i mnogo privrednika je pokazalo interesovanje za investiranje u našoj opštini. Čuveni građevinski gigant „Por“ je već zakazao svoj dolazak.

Nakon prezentacije Predsednik Opštine je sa saradnicima na poziv Marije Ščevak, aktivistkinje pri Kancelariji Ujedinjenih Nacija za Evropu, posetio ovu eminentnu instituciju.